Υγεία & Διατροφή

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Ράσφορντ για αντικαταστάτη του Μπαπέ! – Galaksias Portal News

Η θέση του αθλητικού διευθυντή θ’ αλλάξει άμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θα φύγει ο Τζον Μέρτοου, και η διοίκηση έχει καταλήξει ήδη στον αντικαταστάτη του. Τα βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν πως υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Νταν Ασγουορθ, ο οποίος κατέχει το ίδιο πόστο στη Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Manchester Evening News» ο Ασγουορθ σχεδιάζει μια ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της το προσεχές καλοκαίρι και αναμένεται να φύγουν από το «Ολντ Τράφορντ» συνολικά 21 παίκτες, που είναι στη «μαύρη» λίστα του και μεταξύ αυτών βρίσκεται και τ’ όνομα του Μάρκους Ράσφορντ, καθώς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Daily Mirror» η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει πρόταση 90 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Αγγλο σταρ το καλοκαίρι και να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Κιλιάν Μπαπέ για την Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήδη έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του και προσφέρει στον διεθνή επιθετικό πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές 500 χιλιάδες λίρες, κατά 20% αύξηση των τωρινών αποδοχών του στη Γιουνάιτεντ, ελπίζοντας πως θα τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button