ΕνημέρωσηΠολιτική

Έφυγε και δεύτερη βουλευτής από το ΜέΡΑ25 – Ανεξαρτητοποιήθηκε η Αδαμοπούλου

Με βαρύτατες αιχμές εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη συνοδεύει την ανεξαρτητοποίησή της από το ΜέΡΑ25 η Αγγελική Αδαμοπούλου.

Είναι η δεύτερη βουλευτής μετά την Κωνσταντίνα Αδάμου που αποχωρεί από το ΜέΡΑ 25 καταγγέλλοντας έλλειμμα δημοκρατίας και αξιοκρατίας στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

«Το ΜέΡΑ25 εμφανίζει σοβαρό έλλειμμα δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ισότητας, υπευθυνότητας, και διαφάνειας, πλεόνασμα οικογενειοκρατίας και νεποτισμού, πλεόνασμα διακριτικής μεταχείρισης υπέρ συγκεκριμένων βουλευτών και στελεχών και αντιφάσκει εντελώς, τόσο προς τις καταστατικές του αρχές όσο και προς το προσωπικό και πολιτικό μου αξιακό σύστημα», αναφέρει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης της προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και προσθέτει: «Το ΜέΡΑ25 να μεταμορφώνεται εσωτερικά από πολυσυλλεκτική και πολυφωνική συλλογικότητα σε μια κλειστή λέσχη εκλεκτών. Δυστυχώς, η ίδια η ηγεσία του ΜέΡΑ25 και συγκεκριμένα αρεστά της στελέχη επιχειρούν καθημερινά, αυταρχικά κι αυθαίρετα να επιβάλλονται δίχως διάλογο και δίχως διαδικασίες».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger