Κόσμος

Έχουμε μία ανίκανη κυβέρνηση – Ειδήσεις

«Με τις δηλώσεις της μετά τη συνάντηση της με τον Κ. Μητσοτάκη για την στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, επεξήγησε τους τρόπους διάθεσης των “αχρησιμοποίητων” κεφαλαίων που η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κατάφερε να απορροφήσει. Άνθρακας λοιπόν ο θησαυρός, που εδώ και ώρα στην κυβέρνηση αλλά και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ καγχάζουν ότι “ανακάλυψαν”», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Επίσης, τόνισε ότι «στον αντίποδα, η Σλοβενία μέσα σε λίγες ημέρες, κατάφερε να αποτιμήσει τις ζημιές από τις πλημμύρες που έπληξαν τα 2/3 της χώρας, να εκπονήσει σχέδιο και να εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια από την Κομισιόν», ενώ «παράλληλα, υποχρέωσε τον τραπεζικό τομέα να συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια ανοικοδόμησης, επιβάλλοντας ειδικό φόρο 0,2% επί του συνόλου του τζίρου των τραπεζών!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, «την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αφήσει τις τράπεζες ανεξέλεγκτες με τον αναβαλλόμενο φόρο και τις φορολογικές απαλλαγές που τους έχει εξασφαλίσει να ανέρχονται σε δεκάδες δισ. ευρώ» και «τόσο η δήλωση της Προέδρου της Κομισιόν όσο και το παράδειγμα της Σλοβενίας, τεκμηριώνουν ότι έχουμε μία ανίκανη κυβέρνηση, που μεριμνά για τραπεζίτες και ολιγάρχες, όχι όμως για τους Έλληνες πολίτες».

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button