Τρόπος Ζωής

Ήμουν ερωτευμένη μαζί του κι εκείνος με άλλον άνδρα – Galaksias Portal News

Το «Μαρτύριο» που έχουν τραγουδήσει η Άννα Βίσση και ο Γιάννης Πάριος, η Ναταλία Γερμανού το έχει γράψει για έναν γκέι έρωτα. Αποκάλυψε δε ότι κάποτε είχε κι εκείνη σχέση με έναν άνδρα που κατάλαβε πως ήταν ομοφυλόφιλος.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη περιοδικό Antivirus, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για πως εμπνεύστηκε το «Μαρτύριο» αλλά και για τον έρωτά της με έναν άνδρα, που ανακάλυψε με τη σειρά του πως ήταν ερωτευμένος με άλλον άνδρα.

«Έχω γράψει τραγούδι για έναν γκέι έρωτα. Το έχει τραγουδήσει η Άννα Βίσση με τον Πάριο. Δεν είναι ξεκάθαρο όταν το ακούς, αλλά το Μαρτύριο μιλά για έναν γκέι έρωτα. Αναφέρεται σε δύο πολύ αγαπημένα μου άτομα, τα οποία ζούσαν και υπέφεραν αυτό το μαρτύριο», αναφέρει η Ναταλία Γερμανού.

«Δεν μπορούσαν να τον πουν σε κανέναν, το ήξερα μόνο εγώ. Ήταν στον ίδιο εργασιακό χώρο και δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Μάλιστα, όταν διάβασα στον φίλο μου τους στίχους, έκλαιγε στην αγκαλιά μου με αναφιλητά», αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Και οι αποκαλύψεις της δεν σταμάτησαν εκεί. Η Ναταλία Γερμανού αφηγήθηκε μια προσωπική ιστορία όταν σύντροφός της, της εκμυστηρεύτηκε πως είναι ερωτευμένος με έναν άντρα.

«Αφού λοιπόν σου είπα αυτό, θα πρέπει να σου πω και για τότε που ήμουν 19 ετών. Ερωτεύτηκα πάρα πολύ και έκανα σχέση με έναν άνδρα. Εγώ ήμουν τότε στη σχολή δημοσιογραφίας.

Ήμασταν μαζί περίπου 1,5 χρόνο. Εγώ φουλ ερωτευμένη, όταν αυτός άρχισε να εξαφανίζεται. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε.

Όταν κάποια στιγμή τον στρίμωξα και τον ρώτησα αν υπάρχει άλλη ή αν έχει γυρίσει στην πρώην του, μου απάντησε ότι όντως υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του. Υπήρχε, όμως, με έναν άλλον άνδρα.

Πόνεσα πολύ αλλά το ξεπέρασα. Δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου εξήγησε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του και ότι ήταν πολύ ξαφνικό και για τον ίδιο», αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button