Τρόπος Ζωής

Ευελπιστώ να συνεργαστώ με τον αγαπημένο μου Αντρέα Γεωργίου – Galaksias Portal News

“Αν θα κάνω κάτι, θα έκανα κάποιο guest μέχρι πέντε επεισόδια το πολύ” τονίζει η Χριστίνα Παππά.

Με αφορμή την φημολογούμενη τηλεοπτική επιστροφή του ριάλιτι Real Housewives, η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time όπου μίλησε, την Πέμπτη, τόσο για την οικογένειά της όσο και για τα επαγγελματικά της σχέδια. 
«Έχουμε γίνει μια οικογένεια. Είναι στην αρχή μέχρι να γνωριστείς. Την Άννα στο κινητό μου την έχω ”κόρη μου”, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τον γιο μου. Ακόμα και στα προβλήματα τους θα πάρω το μέρος της Άννας. Φαντάσου μια πεθερά να βάζει λάδι στη φωτιά. Δεν είναι ωραίο.

Ως γιαγιά πιστεύω είμαι πολύ καλή και περιμένω να μεγαλώσει λίγο η Χριστίνα η εγγονή μου για να κάνουμε ταξίδια, πιστεύω θα την κακομάθω. Στην αρχή δεν μου άρεσε να με λέει γιαγιά αλλά τώρα λιώνω» δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Ευελπιστώ να συνεργαστώ με τον αγαπημένο μου Αντρέα Γεωργίου, έχουμε συζητήσει να κάνουμε κάτι. Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να αφιερώσω πολύ χρόνο στην τηλεόραση λόγω της δουλειάς μου στην Μύκονο. Αν θα κάνω, κάτι θα έκανα κάποιο guest μέχρι πέντε επεισόδια το πολύ.

Για αυτό κάνω πραγματάκια για να υπάρχω. Ένας Ιταλός σκηνοθέτης μου πρότεινε ένα παιχνίδι μαγειρικής. Θέλει όμως χρόνο, δεν είναι εύκολο. Άλλο να πεις πάω για 15 ημέρες. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόταση από την Ελλάδα».

«Μου έχει γίνει κρούση για το Real Housewives. Ήμουν η πρώτη που το συζητήσαμε και εγώ είπα ναι. Εννοείται ότι θα το έκανα γιατί αυτό το project μου είχε δώσει πολλή δύναμη και βοηθάει στη δουλειά.

Μου άρεσε και εμένα και σε πολύ κόσμο. Δεν είμαι παραγωγός για να ξέρω αν έμεινε στον πάγο το project. Ξέρω ότι έχουν γίνει συζητήσεις με την Τζο Τόγκου, με τα άλλα κορίτσια όχι. Ο παραγωγός θα αποφασίσει…

Από την παραγωγή ήθελαν ορισμένες παλιές και ορισμένες καινούργιες για να υπάρχει αυτή η κόντρα, κακά τα ψέματα ριάλιτι κάνουμε» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Χριστίνα Παππά στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

To άρθρο Χριστίνα Παππά: Ευελπιστώ να συνεργαστώ με τον αγαπημένο μου Αντρέα Γεωργίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button