Τρόπος Ζωής

Ένιωθα εξάντληση από τον καρκίνο αλλά συνέχισα να προπονούμαι – Galaksias Portal News

“Δεν παράτησα ποτέ τίποτα, ό,τι κι αν ήταν αυτό” εξομολογήθηκε η Μαρία Πολύζου.

Για την μάχη που έδωσε με θάρρος με τον καρκίνο μίλησε από καρδιάς η Μαρία Πολύζου όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

“Σε αυτή τη φωτογραφία από το νοσοκομείο είμαι μετά από τη χημειοθεραπεία, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Έπρεπε να διαχειριστείς όλη αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα και εσύ να πρέπει παραμονή Χριστουγέννων ή παραμονή Πρωτοχρονιάς να μπαινοβγαίνεις μέσα και να αντιμετωπίζεις φυσικά την εξάντληση.

Μεγάλη εξάντληση αλλά συνέχισα να προπονούμαι και να τρέχω κανονικά. Είχα τις φυσικές αντοχές και έκανα μέχρι και 20 χιλιόμετρα την επομένη της χημειοθεραπείας. Δεν παράτησα ποτέ τίποτα, ό,τι κι αν ήταν αυτό” εξήγησε, αρχικά, η γνωστή πρωταθλήτρια.

“Με την οικογένεια μου ήταν η αγάπη πάρα πολύ, αν και δεν ήθελα να χαλάσω και αυτή την ελευθερία του παιδιού. Θυμάμαι μια φορά που μου είπε “μαμά, να βγω το βράδυ έξω;

Μήπως δεν είμαι καλή κόρη άμα βγω που εσύ μόλις ήρθες από το νοσοκομείο;” .Τρομερό; “Όχι παιδί μου, εννοείται πως θα βγεις! Αφού είμαι μια χαρά” της απάντησα”.

“Πρέπει οτιδήποτε κι αν έρχεται στη ζωή σου, να βρίσκεις τρόπο να το ξεπερνάς και να μην τα παρατάς σε μια δυσκολία γιατί δεν θα φτάσεις πουθενά. Να μένεις σταθερός στον στόχο σου. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πάντα που βαδίζεις, που πας και τι θέλεις να κατακτήσεις.

Αν στην πορεία βρεθεί ένα πρόβλημα ή κάποιος σε αμφισβητήσει, άσ’ τον. Δεν έχουμε όλοι τους ίδιους ορίζοντες.

Οφείλεις να έχεις πολύ καλή συγκέντρωση στο στόχο σου, να δουλεύεις πολύ και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη” δήλωσε ακόμα η Μαρία Πολύζου στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button