Υγεία & Διατροφή

«Είναι το πνεύμα του Μάικλ που βγαίνει με έναν μαγικό τρόπο» – Galaksias Portal News

H πρώτη φωτογραφία του Τζαφάρ Τζάκσον δόθηκε στη δημοσιότητα από τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας της Lionsgate για τον Μάικλ Τζάκσον.

Στο στιγμιότυπο ο Τζαφάρ υποδύεται τον βασιλιά της ποπ στη σκηνή του «Dangerous Tour» και εντυπωσιάζει η ομοιότητά τους. Η φωτογραφία είναι από τον φακό του Κέβιν Μαζούρ (Kevin Mazur), ο οποίος φωτογράφιζε τον Τζάκσον καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του και ήταν ένας από τους τελευταίους που βρέθηκαν και στις πρόβες για τις συναυλίες της περιοδείας «This Is It».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν μπήκα στο πλατό, ένιωσα σαν να είχα γυρίσει πίσω τον χρόνο και βρισκόμουν στο στάδιο για να καταγράψω την περιοδεία. Βλέποντας τον Τζαφάρ να ερμηνεύει, σκέφτηκα: “Ουάου είναι ο Μάικλ”. Ο τρόπος που κοιτάζει…τα πάντα είναι ο Μάικλ. Για όποιον δεν είχε την ευκαιρία να τον δει ζωντανά έτσι ήταν» ανέφερε σε δήλωσή του ο Κέβιν Μαζούρ.

Σύμφωνα με τη σύνοψη η ταινία «θα χαρίσει στο κοινό μια καθηλωτική και ειλικρινή απεικόνιση του λαμπρού αλλά πολύπλοκου ανθρώπου που έγινε ο βασιλιάς της ποπ».

«Έχουμε συγκεντρώσει μια απίστευτη ομάδα καλλιτεχνών για αυτό το έργο…και κάποιους που γνώριζαν τον Μάικλ και συνεργάστηκαν μαζί του. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι ο Τζαφάρ που τον ενσαρκώνει. Υπερβαίνει τη φυσική ομοιότητα. Είναι το πνεύμα του Μάικλ που βγαίνει με έναν μαγικό τρόπο. Πρέπει να το βιώσετε για να το πιστέψετε» σημείωσε επίσης σε δήλωσή του ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία «Michael» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Απριλίου του 2025, με την Universal Pictures να έχει αναλάβει τη διανομή της στο εξωτερικό εκτός της Ιαπωνίας.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button