Επικαιρότητα

Βρέθηκε λύση για γιατρό στο παράρτημα Οίκου Ναύτου – Galaksias.com

Λύση στο αίτημα των Σωματείων συνταξιούχων ναυτικών της Χίου για συνταγογράφηση στο παράρτημα του Οίκου Ναύτου Χίου έδωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, με τον Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς & Αιγαίου και τον Επιστημονικά Υπεύθυνο Ιατρό του Κέντρου Υγείας Χίου.
Με την Παγχιακή Ενωση Συνταξιούχων ναυτικών να προσανατολίζεται ακόμα και σε κατάληψη του χώρου, ανακοινώθηκε σήμερα ότι ξεκινά από αύριο Πέμπτη, 14 Μαρτίου η συνταγογράφηση των ασφαλισμένων του Οίκου Ναύτου.

Αυτό θα γίνεται στο πλαίσιο της κοινωνικής και συλλογικής δράσης του Νοσοκομείου και της δράσης «Κοινωνία και Υγεία», και συγκεκριμένα δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη από Ιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Χίου και κάθε Πέμπτη, από Ιατρό του Κέντρου Υγείας Χίου.
Οι συνταγογραφήσεις θα γίνονται στο κτίριο του Οίκου Ναύτη Χίου κατά τις ώρες 9.00 π.μ. – 12.00 το μεσημέρι. Για ραντεβού οι ασφαλισμένοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών/τριών Υπηρεσιών Υγείας του Νοσοκομείου, στο τηλέφωνο : 2271350227.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Χίου της ΝΔ Νότης Μηταράκης, σχολιάζει την είδηση αυτή λέγοντας μεταξύ άλλων ότι από αύριο Πέμπτη θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι του ΝΑΤ «όπως ζήτησαν οι ναυτικοί μας και όπως συζήτησα με τον Παγχιακό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αξιωματικών Ε.Ν. στις 5 Μαρτίου…
«Καθημερινά αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα που προκύπτουν, στηρίζοντας τους Χιώτες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button