Επικαιρότητα

Παιχνίδια με παγίδες για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό – Galaksias.com

Παιχνίδια-παγίδες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της το Σάββατο και επικράτησε 3-1 της Λαμίας, παραμένοντας στην κορυφή. Πλέον η πίεση περνά στους υπόλοιπους τρεις διεκδικητές του τίτλου, που δεν θέλουν να χάσουν έδαφος.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου με τον πλέον αγχωτικό τρόπο, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κηφισιάς, την οποία υποδέχεται στη Λεωφόρο στις 20:00. Ο Φατίχ Τερίμ αντιμετωπίζει μια σειρά από απουσίες, αλλά στόχος είναι μόνο η νίκη. Η ομάδα των βορείων προαστίων θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά γνωρίζει ότι δεν είναι εύκολο στην έδρα των «πρασίνων».

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, παίζοντας ένα δύσκολο παιχνίδι, μετά από σειρά απαιτητικών ντέρμπι. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει τη νίκη για να αλλάξει το κλίμα και να μη μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Οι Αγρινιώτες θα επιχειρήσουν να βάλουν δύσκολα στον «Δικέφαλο», μιας και χρειάζονται βαθμούς για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Ολυμπιακός μετά την επιβλητική νίκη στην Τούμπα και την πρόκρισή του στους «16» του  Conference League θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης στις 18:00, με στόχο να κάνει το «4 στα 4» με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του. Ο Ισπανός τεχνικός έχει βρει τον τρόπο να βελτιώσει την εικόνα των «ερυθρόλευκων» και να παίρνει τα μέγιστα από όλους στο γήπεδο. Οι Αρκάδες θα ψάξουν το αποτέλεσμα, μήπως μειώσουν τη διαφορά από την 6η Λαμία.

Ο Άρης φιλοξενεί στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Βόλο. Οι «κίτρινοι» θέλουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παρουσία τους στα πλέι οφ, αν και ο στόχος της χρονιάς είναι ο τελικός Κυπέλλου. Οι «κυανέρυθροι» μετρούν εννέα παιχνίδια χωρίς ήττα και πλέον έχουν στον τιμόνι τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος θα προσπαθήσει να σώσει τη χρονιά.

Ντέρμπι παραμονής διεξάγεται στους «Ζωσιμάδες» στις 16:30, όπου ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ ψάχνουν το «τρίποντο» σωτηρίας. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έδειξε σημάδια ανάκαμψης με τη νίκη στο Πανθεσσαλικό, ενώ οι Κρητικοί προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί του Πανσερραϊκού στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button