ΕνημέρωσηΟικονομία

Χωρίς Αλεξανδρόπουλο και Ντόη στην Τούμπα ο Ολυμπιακός – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (18/2, 20:30) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον Ισπανό προπονητή να ευελπιστεί πως θα ξεκινήσει νικηφόρα τη θητεία του στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης για πρώτη φορά στην τεχνική του ηγεσία, ο Ολυμπιακός επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης με 1-0 της Φερεντσβάρος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του UEFA Europa Conference League ενόψει της ρεβάνς στη Βουδαπέστη (22/2, 22:00 – «Γκρουπάμα Αρίνα»).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, με την αποστολή να «πετάει» εν συνεχεία με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του – μεταξύ άλλων – τον Ανδρέα-Ριχάρδο Ντόη, τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο αλλά και τον Γιουσέφ Ελ-Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button