Υγεία & Διατροφή

Ανοίγει περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας – Galaksias Portal News

Η ηγέτιδα φαρμακοβιομηχανία απαντά έμπρακτα στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας και προχωρά στη δημιουργία περισσότερων από 1.000 θέσεων εργασίας σε Αττική, Τρίπολη και Θεσσαλονίκη, τονώνοντας έτσι την εθνική οικονομία αλλά και τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Στο πλαίσιο στρατηγικών επενδύσεων, η DEMO προχωρά σε διεύρυνση της παραγωγικής της δυναμικότητας στις εμβληματικές εγκαταστάσεις της στο Κρυονέρι, σε ίδρυση παραγωγικού campus μαμούθ στην Τρίπολη και του πρώτου κέντρου Βιοτεχνολογίας στην Ελλάδα, στον Αγ. Στέφανο Αττικής, καθώς και στην ενίσχυση της λειτουργίας του πλέον σύγχρονου Κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη στιγμή η εταιρεία μετρά σχεδόν 1.500 εργαζόμενους που απασχολούνται σε όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας, από την Έρευνα & Ανάπτυξη έως την παραγωγή τελικών φαρμάκων χημικής προέλευσης. Εξ αυτών, περίπου το 1/3 είναι μεταξύ 20 και 30 ετών, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρείας για ενίσχυση της νέας γενιάς, ενώ το 46% των θέσεων αυξημένης ευθύνης εκπροσωπείται για γυναίκες, γεγονός που συμβαδίζει με την εταιρική κουλτούρα για συμπερίληψη και δημιουργία ίσων ευκαιριών απασχόλησης και εξέλιξης. 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας και με την ολοκλήρωση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ως το 2030 οι εργαζόμενοι θα έχουν φτάσει τους 2.700, τοποθετώντας έτσι την εταιρεία ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες για τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η μεγάλη ομάδα ανθρώπων θα δώσει πνοή στη στρατηγική ανάπτυξη της DEMO, αφού ουσιαστικά θα είναι και εκείνοι που θα προχωρήσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή πρώτων υλών φαρμάκων χημικής προέλευσης αλλά και έρευνα και ανάπτυξη πρώτων υλών και τελικών φαρμάκων βιολογικής προέλευσης.

Διασφαλίζοντας, πλέον, κάθετη λειτουργία, η DEMO θα δώσει λύση στο μεγάλο ζήτημα των ελλείψεων φαρμάκων, πρωτίστως για τη χώρα και στη συνέχεια για την Ευρώπη. Ενδεικτικά, η παραγωγική μονάδα της εταιρείας στην Τρίπολη θα βρίσκεται ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής πενικιλινούχων και ογκολογικών φαρμάκων της Ευρώπης και θα είναι σε θέση να καλύψει το 34% της ΕΕ σε πενικιλινούχα φάρμακα και το 35% σε ογκολογικά φάρμακα, με τα προϊόντα που θα παράγει.

Ενημερωθείτε για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και βρείτε εκείνη που σας ενδιαφέρει στο https://careers.demo.gr/ 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button