Τρόπος Ζωής

Φέτος παντρεύομαι, ήρθε μόνο του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος – Galaksias Portal News

“Δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου” υπογραμμίζει ο Ανδρέας Γεωργίου.

Με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου για τη σειρά Famagusta στο MEGA, ο Ανδρέας Γεωργίου συνάντησε τον Κώστα Τσουρό στο πλατό της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον… επικείμενο γάμο του!

«Περίμενα να με ρωτήσεις κάτι. Αυτό το διάστημα με προσέγγισαν πολλοί συνάδελφοί σου από τον χώρο και δεν θέλησα να μιλήσω γιατί ήταν κάτι που, να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, δεν περίμενα να μείνει κρυφό.

Επειδή δεν το έλεγξα εγώ για να συζητηθεί, θέλησα να μην μιλήσω και δεν θα μιλήσω κιόλας» τόνισε αρχικά ο επιτυχημένος δημιουργός.

«Θα σου πω ότι φέτος παντρεύομαι. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας.

Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους δικούς μου ανθρώπους».

   

«Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό γιατί το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται» υπογράμμισε με πλατύ χαμόγελο ο Αντρέας Γεωργίου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.

To άρθρο Ανδρέας Γεωργίου: Φέτος παντρεύομαι, ήρθε μόνο του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button