Υγεία & Διατροφή

«Xτυπάει» την πόρτα της εθνική Ρωσίας ο Γιούρι Λοντίγκιν – Galaksias Portal News

Έτοιμη να κάνει κρούση στον Γιούρι Λοντίγκιν είναι η εθνική Ρωσίας!

Οι εμφανίσεις του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα εκείνο στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου οι «πράσινοι» πήραν την πρόκριση στα πέναλτι, φαίνεται ότι έχουν τραβήξει τα βλέμματα των Ρώσων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο προπονητής τερματοφυλάκων των Ρώσων, Βιτάλι Καφάνοβ, αναμένεται να κάνει κρούση στον πορτιέρε του «τριφυλλιού».

«Δυστυχώς ο Νικίτα Κχαΐκιν δεν έχει ακόμη επανέλθει εντελώς από τον τραυματισμό του. Ελπίζω να τον δούμε στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια. Αν εμείς μιλήσουμε για υποψήφιους για την εθνική ομάδα της Ρωσίας, πρόκειται να επικοινωνήσω με τον Γιούρι Λοντίγκιν, που επιτέλους ξεκίνησε να αγωνίζεται. Ελπίζω να συνεχίσει να παίζει και είναι ένας υποψήφιος για να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας μας» , ανέφερε στην ιστοσελίδα Metaratings.ru. o Βιτάλι Καφάνοβ.

Θυμίζουμε ότι ο Λοντίγκιν, έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο της Ρωσίας σε 11 παιχνίδια και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο ρόστερ της στις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Σερβία (21/3) και Παραγουάη (25/03).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει καταγράψει 13 συμμετοχές, κρατώντας 8 φορές ανέπαφη την εστία του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button