ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ήταν εφιάλτης, o Ναν έχασε βολές και ο Κάνααν δεν μπορούσε να σουτάρει» – Galaksias Portal News

Ο Μουσταφά Φαλ αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες του Final 8 του Κυπέλλου μπάσκετ έζησαν έναν “εφιάλτη” με την μπάλα της διοργάνωσης στην Κρήτη.

Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP του τελικού του Final 8 του Κυπέλλου, τόνισε ότι η μπάλα της διοργάνωσης δεν βόλευε κανέναν.

Γι’ αυτό και ο άχαστος στις βολές Κέντρικ Ναν, αστόχησε από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, ενώ ο σουτέρ Αϊζάια Κάνααν δεν μπορούσε να βρει εύκολα στόχο από το τρίποντο.

Ο Μουστάφα Φαλ, μιλώντας στο “BasketNews”, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Στην Κρήτη αυτές οι μπάλες ήταν εφιάλτης. Βλέπεις παίκτες ακόμα και όπως ο Κέντρικ Ναν, που δεν είχε χάσει βολή, να χάνει δύο εδώ. Ο Αϊζάια Κάνααν δυσκολευόταν στα τρίποντα, δεν μπορούσε να σουτάρει» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορούσες να την κρατήσεις καλά την μπάλα, δεν είχε “αίσθηση”. Εγώ ούτως ή άλλως δεν είμαι καλός στις βολές, αλλά αυτή η μπάλα μου έβαλε ένα επιπλέον handicap. Ήταν εφιάλτης».

Επιπλέον, ο MVP του τελικού ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε στη συνηθισμένη μπάλα και μπορώ να βελτιωθώ παραπάνω. Βρήκα τον ρυθμό μου το τελευταίο διάστημα, θα δούμε τι θα ακολουθήσει».

 

To άρθρο Φαλ για την μπάλα του Final 8: «Ήταν εφιάλτης, o Ναν έχασε βολές και ο Κάνααν δεν μπορούσε να σουτάρει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button