Τρόπος Ζωής

Η σημερινή κοινωνία έχει κάνει βήματα, αλλά όχι άλματα, αυτό δείχνει ανισότητα – Galaksias Portal News

«Η γυναίκα και ο άνδρας πρέπει να είναι ίσοι, να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες», είπε η Έφη Μουρίκη.

Η Έφη Μουρίκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Με τις συνεντεύξεις νιώθω άβολα, δε μου αρέσει η υπερέκθεση. Όταν έχεις μάθει να αγαπάς, θα εκτιμήσεις και όταν σε αγαπήσουν. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει είναι ότι είμαι άνθρωπος που ζω με την αγάπη.

Αν υπήρχαν ‘συνταγές’ για τις σχέσεις, οι ψυχίατροι θα είχαν τις καλύτερες οικογένειες», είπε αρχικά η Έφη Μουρίκη.

Η Έφη Μουρίκη είπε στη συνέχεια: «Ο έρωτας μπορεί να φεύγει, αλλά ο ερωτισμός, το πάθος και ο θαυμασμός μένει. Στις σχέσεις δεν μπορούμε να είμαστε στα κόκκινα συνέχεια.

Μετά τον έρωτα, αρχίζουμε να αγαπάμε και τα ελαττώματα του άλλου. Πιστεύω στο για πάντα, αλλά με αγώνα. Κάποιες στιγμές πρέπει να σταματάμε να κυνηγάμε την ευτυχία και να σκεφτόμαστε τις πραγματικές αξίες».

 

Κλείνοντας, η Έφη Μουρίκη ανέφερε: «Η γυναίκα και ο άνδρας πρέπει να είναι ίσοι, να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Η σημερινή κοινωνία έχει κάνει βήματα, αλλά όχι άλματα, αυτό δείχνει ανισότητα.

Δουλεύω από πολύ μικρή και έχω κάνει διάφορες δουλειές. Έχω μάθει τι σημαίνει να αγωνίζεσαι. Όταν γυρνάω πίσω στον χρόνο, θέλω να σκέφτομαι μόνο τα θετικά. Είμαι αισιόδοξη και δεν έχω εμμονές με ό,τι με πλήγωσε».

To άρθρο Έφη Μουρίκη: Η σημερινή κοινωνία έχει κάνει βήματα, αλλά όχι άλματα, αυτό δείχνει ανισότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button