ΑθλητικάΕνημέρωση

«Δεν βίασα αυτή τη γυναίκα, η αλήθεια θα λάμψει» – Galaksias Portal News

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μπεν Μάκλεμορ, κατηγορείται για το βιασμό μίας γυναίκας στις ΗΠΑ, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα και σε μία νέα επίσημη δήλωσή του, στην οποία υποστηρίζει ότι συνεργάστηκε με τις αρχές για να “λάμψει η αλήθεια”.

Μετά από σχεδόν μία δεκαετία στο NBA, ο Μάκλεμορ αγωνίστηκε φέτος για λίγο στην ΑΕΚ, αλλά και στην ισπανική Μπρέογκαν, αποχωρώντας όμως με κακή συμπεριφορά. Αμέσως μετά βρέθηκε και στη φυλακή στις ΗΠΑ, έχοντας συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού, αλλά πλέον περιμένει τη δίκη του για την υπόθεση, με τον ίδιο να δηλώσει αθώος. Σε επίσημη δήλωσή του υποστηρίζει δε, ότι επρόκειτο απλώς για συναινετική σεξουαλική επαφή.

Η επίσημη δήλωση του Μάκλεμορ

«Δεν με κατηγορούν ότι χρησιμοποίησα τη δύναμή μου ώστε να βιάσω κάποιον. Με κατηγορούν ότι είχα σεξουαλική επαφή με ένα άτομο που τώρα υποστηρίζει ότι δεν συναίνεσε. Δεν βίασα τη γυναίκα. Δεν είμαι βίαιος σεξουαλικά. Ποτέ δεν προσπάθησα τέτοιου είδους σχέση όταν καταλάβαινα ότι η γυναίκα δεν ενδιαφερόταν για εμένα.

Οι δικηγόροι μου και εγώ συνεργαστήκαμε πλήρως με την έρευνα απαντώντας σε κάθε αίτημα που μου έκαναν, αμέσως και επαγγελματικά. Η αλήθεια θα λάμψει. Είμαι σίγουρος ότι θα επικρατήσει και το όνομά μου θα καθαρίσει. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας ευγνωμονώ όλους και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει».

Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις και στις ΗΠΑ, αφού ο ΜάκΛεμόρ είχε αγωνιστεί στο NBA, ως Νο7 του ντραφτ του 2013.

 

To άρθρο Μπεν ΜάκΛεμορ: «Δεν βίασα αυτή τη γυναίκα, η αλήθεια θα λάμψει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button