ΕνημέρωσηΟικονομία

ΑΔΜΗΕ: Διαφανής ενημέρωση για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

 Με διαφάνεια και αξιοπιστία για τα σημαντικότερα θέματα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας ενημερώνει τους πολίτες ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) μέσα από το πλήρως ανανεωμένο Μηνιαίο Δελτίο Ενέργειας.

Το Μηνιαίο Δελτίο Ενέργειας, το οποίο εκδόθηκε επανασχεδιασμένο από το τεύχος Ιανουαρίου 2022, είναι η καθιερωμένη ενημερωτική έκδοση του ΑΔΜΗΕ, που αποτυπώνει την πλήρη εικόνα της ηλεκτροπαραγωγής, της ζήτησης και των προγραμμάτων διασυνδέσεων του Διαχειριστή, παραθέτοντας στατιστικά στοιχεία και αναλυτικές πληροφορίες στο τέλος κάθε μήνα.

Η μηνιαία αυτή ενημερωτική επισκόπηση του Κλάδου της Ενέργειας είναι απευθείας προσβάσιμη από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς αναρτάται στον ιστότοπο του Διαχειριστή, αντανακλώντας τη δέσμευσή του για ανοιχτή και διαφανή πληροφόρηση προς το κοινωνικό σύνολο.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger