ΑθλητικάΕνημέρωση

Δύο νεκροί από ρωσικά πλήγματα με drones σε Χάρκοβο και Οδησσό – Galaksias Portal News

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής προς Σάββατο στην Ουκρανία σε επιθέσεις ρωσικών drones στο Χάρκοβο και την Οδησσό, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές.

Ένας νεαρός άνδρας σκοτώθηκε και άλλοι άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα τρίχρονο παιδί, τραυματίστηκαν όταν ρωσικό drone έπληξε πολυκατοικία στην Οδησσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το τρίχρονο παιδί φέρει τραύματα στη γάμπα και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση», δήλωσε ο Όλεχ Κιπέρ κυβερνήτης της περιφέρειας της Οδησσού, προσθέτοντας ότι από την επίθεση τραυματίστηκαν και έξι ενήλικες.

Ένα σπίτι επλήγη από drone στο χωριό Βελίκιι Μπουρλκούκ, το οποίο βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα από το Χάρκοβο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά. Το πτώμα ενός 76χρονου άνδρα ανασύρθηκε από τα ερείπια, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Το σπίτι καταστράφηκε εντελώς. Αστυνομικοί απομάκρυναν μία ηλικιωμένη γυναίκα από γειτονικό σπίτι», διευκρίνισε η ίδια πηγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις Αρχές της πόλης του Χαρκόβου, drones προκάλεσαν ζημιές σε πολλά οχήματα και κτήρια κατοικιών, αλλά δεν υπάρχουν αναφορές για άλλα θύματα.

Οι επιθέσεις αυτές σημειώθηκαν την ώρα που στις επαρχίες της ανατολικής Ουκρανίας είχαν ηχήσει οι σειρήνες προειδοποίησης για αεροπορικές επιθέσεις, καθώς drones Shahed έγιναν αντιληπτά να πλησιάζουν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button