ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Πρέπει να ελεγχθεί άμεσα από μηχανικούς το κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας

Εύλογη ανησυχία προκαλούν οι φωτογραφίες που έστειλε γονέας ανηλίκων αθλητών από το εξωτερικό του κτηρίου του κλειστού γυμναστηρίου Ηγουμενίτσας «Αλεξάνδρα Τσιάβου».

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, είναι εμφανές πως έχουν αποκολληθεί κομμάτια από την εξωτερική θωράκιση του κτηρίου, ενώ σε ορισμένα σημεία είναι πλέον ορατά και τα σίδερα από τις κολόνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πολλά χρόνια ελλιπούς ή ανύπαρκτης συντήρησης και η φυσική φθορά του χρόνου, καθιστά επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση της δημοτικής αρχής, αρχικά για τον έλεγχο και την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης από ειδικούς μηχανικούς και στη συνέχεια για την επισκευή και ενίσχυση του κτηρίου, εάν κριθεί απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των αθλητών και των επισκεπτών.

Οι γονείς εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση αυτή και καλούν τις αρμόδιες αρχές να λάβουν άμεσα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ακεραιότητα του κτηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, θα πρέπει να γίνουν εξαντλητικοί έλεγχοι και επιθεωρήσεις όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, σχολικών και δημοτικών κτηρίων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των χρηστών τους.

Πηγή: thespro.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button