Τρόπος Ζωής

Έχω ζήσει θαύμα με τον άγιο Εφραίμ, ξέρω ότι με προστατεύει – Galaksias Portal News

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η κόρη του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία Γονίδη, στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη, και μίλησε για την προσωπική τη ζωή, τη σχέση της με τον πατέρα της, αλλά και τον Χάρη Κωστόπουλο.

Πού εμφανίζεσαι αυτή την περίοδο;
Κάνω περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κάνω διάφορα live και συζητάω για να εμφανιστώ σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι;
Ο πατέρας μου μού έγραψε μια δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Πες μου τι σου βρήκα». Και εγώ και ο πατέρας μου το πιστεύουμε πάρα πολύ αυτό το τραγούδι, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου.

Πώς είναι οι σχέσεις σου μαζί του;
Ο πατέρας μου είναι η καψούρα μου, η αδυναμία μου. Είναι το πρότυπό μου στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Είναι καλός μπαμπάς, είναι όμως και αυστηρός. Μου τραβάει τα χαλινάρια, δεν είναι πάντα γλυκούλης και καλούλης.

Όταν ανέφερες στον πατέρα σου ότι θα γίνεις τραγουδίστρια, τι σου είπε;
Αρχικά με βοήθησε. Ήμουν δεκαοκτώ χρόνων και με πήρε μαζί του όταν τραγουδούσε στο «Fever» με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Το πιο σημαντικό που μου έχει πει είναι να τραγουδάω με την ψυχή μου και όχι με τη φωνή μου. Να είμαι αληθινή και ταπεινή. Με έχει αφήσει να κάνω τα λάθη μου, για να μάθω από αυτά είτε στην προσωπική μου ζωή είτε στην επαγγελματική.

Είναι δύσκολο για σένα να έχεις ένα τέτοιο επίθετο;
Όχι, δεν είναι δύσκολο. Είμαι πολύ περήφανη για το επίθετο που έχω. Επειδή είμαι γυναίκα, δεν υπάρχει η σύγκριση. Αν ήμουν άνδρας, ίσως να υπήρχε. Ο πατέρας μου είναι σχολή για τους καλλιτέχνες. Είναι ένα μεγάλο όνομα, ένας μεγάλος τραγουδιστής, ίσως και από τους τελευταίους γνήσιους λαϊκούς ερμηνευτές που μας έχουν απομείνει.

Με το σύζυγό σου, τον Στέργιο, πώς γνωριστήκατε;
Ο Στέργιος ήταν στην ορχήστρα του πατέρα μου. Μιλούσαμε στα έξτρα, μου άρεσε ο χαρακτήρας του και σιγά σιγά ήρθαμε πιο κοντά. Μιλούσαμε καθημερινά, κάποια στιγμή ήρθε και η σχέση, κι εκεί είδα ότι αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, γιατί ο χαρακτήρας που έχει είναι αυτό που έψαχνα πάντα. Είναι ειλικρινής, αγαπητός σε όλους τους μουσικούς. Είναι ένας πολύ καλός μουσικός, παίζει μπουζούκι και σάζι.

Ο πατέρας σου έχει κάνει τρεις γάμους και έχεις άλλα δύο αδέλφια, την Ασημίνα, τριάντα έξι χρόνων, και τη Μαριαλένα, που είναι τριών ετών. Πώς είναι οι σχέσεις σας;
Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση. Τα παιδιά μας παίζουν όλα μαζί. Ο μπαμπάς μου δεν μπορούσε παλιά τις φωνές και τα κλάματα των παιδιών, ενώ τώρα περνάμε πολύ όμορφα με πέντε παιδάκια. Τραγουδάει μαζί τους, παίζει μαζί τους, χορεύει, είναι και χαζοπαππούς και χαζομπαμπάς.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;
Όταν έχασα την αγαπημένη μου θεία, την Αθανασία. «Έφυγε» σε ηλικία σαράντα χρόνων. Είχε όγκο στο κεφάλι, όμως «έφυγε» στο νοσοκομείο από καρδιά. Αυτό με λύγισε, αλλά κατάλαβα ότι ίσως ήταν καλύτερα έτσι όπως έγινε, γιατί δεν θα άντεχα να τη δω να ταλαιπωρείται.

Έχεις ζήσει αυτό που λέμε θαύμα;
Έχω ζήσει θαύμα με τον άγιο Εφραίμ. Ξέρω ότι με προστατεύει. Προσεύχομαι και μνημονεύω το όνομά του και νιώθω ευγνώμων που τον έχω νιώσει. Έχει δυναμώσει η πίστη μου μέσω του αγίου Εφραίμ.

Πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Κωστόπουλος. Ένας άνθρωπος που σε είχε βοηθήσει, όπως έγραψες στα social media.
Για μένα ο Χάρης Κωστόπουλος δεν ήταν συνάδελφος τραγουδιστής, ήταν οικογένειά μου. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Έχω πολλά να θυμάμαι από αυτόν. Μου φέρθηκε σαν πατέρας μου. Με αγκάλιασε, μου είπε πράγματα για το τραγούδι, με βοήθησε για την καλλιτεχνική μου πορεία. Ήρθε στο γάμο μου με τη γυναίκα του, έκατσε μέχρι το πρωί και χόρευε μαζί μας. Αγαπούσε πολύ και τον άνδρα μου, τον είχε 2 χρόνια μπουζούκι. Όταν ξεκίνησε ο πατέρας μου το τραγούδι, ο Χάρης Κωστόπουλος του είχε δώσει δύο τραγούδια και έγιναν μεγάλη επιτυχία.

To άρθρο Στεφανία Γονίδη: Έχω ζήσει θαύμα με τον άγιο Εφραίμ, ξέρω ότι με προστατεύει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button