Τρόπος Ζωής

ΑΕΣ Ένωση Ηρακλείου: Ημερίδα ενημέρωσης για την αμπελοκαλλιέργεια και σταφιδοκαλλιέργεια – ΗράκλειοΗράκλειο
Ομιλητές θα είναι οι καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, Αικατερίνη Μπινιάρη και Μαριτίνη Σταυρακάκη. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Χρήστος Γιαννακάκης

Στο πλαίσιο ενημέρωσης για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης καλλιεργειών μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ηρακλείου στη Λ. 62 Μαρτύρων 146, ημερίδα ενημέρωσης με θέμα:

«Μελέτη για τις αναδιαρθρώσεις στην αμπελοκαλλιέργεια και τη σταφιδοκαλλιέργεια» υπό την διοργάνωση της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. Ομιλητές θα είναι οι καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, Αικατερίνη Μπινιάρη και Μαριτίνη Σταυρακάκη. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Χρήστος Γιαννακάκης.

Καλούνται παραγωγοί και Ομάδες Παραγωγών και Συνεταιρισμοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την υλοποίηση του προγράμματος αναμπέλωσης, να συμμετέχουν στην ημερίδα.

Φωτογραφία αρχείου Pexels


Πηγή


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger