Υγεία & Διατροφή

Πρόεδρος ο Μποντιρόγκα για τέσσερα ακόμη χρόνια – Galaksias Portal News

Mε ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Euroleague, o πρόεδρος Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο διευθύνων σύμβουλος Ντονάτας Μοτιεγιούνας ανανέωσαν την εμπιστοσύνη των μελών (σ.σ. των ομάδων μετόχων) για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

Η ανακοίνωση της Euroleague:

«Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, στον ρόλο του ως πρόεδρος, έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της ποιότητας των διοργανώσεων προς όφελος των συλλόγων, των παικτών και των φιλάθλων. Επίσης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση των σχέσεων με την ευρύτερη κοινότητα του μπάσκετ, συμπεριλαμβανομένης της Ένωσης Παικτών της EuroLeague, του Συμβουλίου Προπονητών της EuroLeague, της FIBA, των εγχώριων πρωταθλημάτων και άλλων φορέων που σχετίζονται με το μπάσκετ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντονάτας Μοτεγιούνας έγινε Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague Basketball στις 15 Ιουνίου 2023, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως πρόεδρος της Ζάλγκιρις Κάουνας. Ο Μοτιεγιούνας έχει επικεντρωθεί στην ενοποίηση των μετόχων πίσω από τα σχέδια για μελλοντική ανάπτυξη σε βασικές αγορές στην Ευρώπη και πέρα από αυτήν, βελτιώνοντας την εμπειρία του παιχνιδιού στα γήπεδα της Euroleague, όπως επίσης στην τηλεόραση, στις ψηφιακές πλατφόρμες και ανοίγοντας παράλληλα και νέους δρόμους για την ανάπτυξη του προϊόντος».

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της Euroleague από τον Σεπτέμβριο του 2022 διαδεχόμενος τον Τζόρντι Μπερτομέου, ενώ ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας εντάχθηκε στη διοίκηση της Euroleague τον Ιούνιο του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button