ΕνημέρωσηΠολιτική

«Επικίνδυνη συνύπαρξη υποκρισίας με αλαζονεία» – Galaksias Portal News

Στο σχόλιο πηγών του ΣΥΡΙΖΑ για την ποινική δίωξη κατά των Σπαρτιατών απαντά η ΝΔ με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της, Νίκου Ρωμανού, το βράδυ της Πέμπτης (4.4.24).

«Αποδεικνύεται ότι οι πολλαπλές νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης το 2021 και το 2023, δεν ήταν επαρκείς, όπως φάνηκε και με την εκλογή του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες για τους οποίους, όπως και για τον Ηλία Κασιδιάρη, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε την άσκηση ποινικής δίωξης.

«Ο κ. Κασσελάκης σε πρωινή ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναγνώρισε ότι είναι καλό που υπάρχει η επιστολική ψήφος για τις ευρωεκλογές, αλλά τον ενοχλεί που δεν υπάρχει και για τις εθνικές εκλογές», τονίζει αρχικά ο Νίκος Ρωμανός.

Και επισημαίνει: «Σε περίπτωση που το έχει ξεχάσει ή δεν το γνωρίζει, να τον ενημερώσουμε ότι το κόμμα του επί δικής του προεδρίας καταψήφισε την επιστολική ψήφο για τις ευρωεκλογές και επιτέθηκε δριμύτατα στην κυβέρνηση, δυναμιτίζοντας την προσπάθειά της να συμπεριλάβει στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο άρθρο προκειμένου να ισχύσει η επιστολική ψήφος και στις εθνικές εκλογές για τους κατοίκους του εξωτερικού». 

«Την ίδια ημέρα, το κόμμα του χαρακτηρίζει ανεπαρκή τον νόμο βάσει του οποίου ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη στους Σπαρτιάτες. Έναν νόμο που επίσης καταψήφισε το κόμμα του, ενώ ο ίδιος το καλοκαίρι δήλωνε για τους Σπαρτιάτες: «Στο τέλος της ημέρας έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό και εκείνοι. Κάτι εκπροσωπούν…», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και καταλήγει:

«Δεν ξέρουμε αν στον ΣΥΡΙΖΑ υπερισχύει η υποκρισία ή η άγνοια, αλλά αυτή η συνύπαρξη σε συνδυασμό με την αλαζονεία, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, είναι πρωτοφανής και επικίνδυνη».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button