Τρόπος Ζωής

Αιανή: Ενημερωτική εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στην Ιστορική Έδρα του Δήμου Κοζάνης

Ενημερωτική εκδήλωση για την οδική ασφάλεια πραγματοποιήθηκε στην Αιανή- στορική Έδρα του Δήμου Κοζάνης, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2022, στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. 

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αιανής ενημερώθηκαν από τον διοικητή της Τροχαίας Κοζάνης, Ελευθέριο Καραδίσογλου για τους ασφαλείς τρόπους μετακίνησης ως πεζοί αλλά και ως ποδηλάτες, ενώ σχολικοί τροχονόμοι έδωσαν ακριβείς οδηγίες για τον τρόπο που διασχίζουμε τον δρόμο με ασφάλεια. 

Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιώργος Φτάκας και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιανής, Αστέριος Βαβλιάρας. 

Σύμφωνα, με τον διευθυντή της σχολικής μονάδας Ζήση Γκουρτζιούμη, το επόμενο χρονικό διάστημα το σχολείο θα διοργανώσει και ενημερωτική ημερίδα για την οδική ασφάλεια.  

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger