Τρόπος Ζωής

Αιμίλιος Χειλάκης για την Αθηνά Μαξίμου: Kινδυνεύεις να την ερωτευθείς

Καλεσμένος στην παρέα της «Ελένης» ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τη δική της… πρόβλεψη για το φινάλε του Ακύλα Μεγαρίτη στις «Άγριες Μέλισσες»…

«Δεν θα έχεις καλό τέλος εκεί στις «Άγριες Μέλισσες»… Πρέπει να την φας την τιμωρία σου, τέτοιος που είναι ο χαρακτήρας σου. Δεν θα έχεις καλό τέλος, δεν σε βλέπω για φινάλε…».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης προσπάθησε να αποφύγει τα spoiler αναφέροντας στην παρουσιάστρια ένα ανέκδοτο.

«Υπάρχει ένα ανέκδοτο, ένας λέει χώρισε την γυναίκα του γιατί πήγαινε στα μυθιστορήματα που αγοράζανε και στη σελίδα 13 έγραφε με κόκκινο στυλό το όνομα του δολοφόνο. Την χώρισε γιατί του έκανε spoiler».

Στη συνέχεια, ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε στην σειρά και τη λειτουργία του ρόλου του: «Η ιστορία αυτών των τριών κοριτσιών είναι ότι φτάνουν να δικαιωθούν στο τέλος.

Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε οι παράγοντες για να προχωρήσει η ωριμότητα αυτών των ανθρώπων. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να κρατήσω επάξια ένα ρόλο πολύ δύσκολο, που δικαιώνει ουσιαστικά τους καλούς. Ο κακός είναι το αντίβαρο για να φαίνεται το καλό καλύτερο».

Για την σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, οι Αιμίλιος Χειλάκης δήλωσε: «Κινδυνεύεις να την ερωτευτείς, γιατί είναι ένας άνθρωπος μέσα στην προσπάθειά της να δημιουργήσει, έχει τέτοια φλόγα που σχεδόν γίνεται αφόρητα πιεστική για να συμβεί, και από την άλλη σε τραβαέι τόσο πολύ να το κάνεις, που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια.

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που μέσα στη ζέση που έχει για τα πράγματα έχει εξαιρετικά σπουδαίες εμμονές με τους στόχους της και μου αρέσει πάρα πολύ».

To άρθρο Αιμίλιος Χειλάκης για την Αθηνά Μαξίμου: Kινδυνεύεις να την ερωτευθείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger