Τρόπος Ζωής

Η μητέρα μου έλεγε «μαζί με τον γάμο υπάρχει και η εναλλακτική του διαζυγίου» – Galaksias Portal News

Για το γάμο, το διαζύγιο και τον… πατέρα της μίλησε η γυναίκα με τα μαύρα του Chase, Μαρία Μάρκου, όταν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (26.03.2024) βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

«Έψαχνα τον πατέρα μου στις σχέσεις μου» παραδέχτηκε η Μαρία Μάρκου, ενώ αφοπλιστική ήταν και η απάντησή της όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε τη γνώμη της για το γάμο.

«Ουδέποτε με πίεσε η μητέρα μου να παντρευτώ, ενώ σαν δικηγόρος μου έλεγε “να θυμάσαι πάντα, παιδί μου, πως μαζί με τον γάμο υπάρχει και η εναλλακτική του διαζυγίου”.

Τον γάμο εγώ τον έζησα από νωρίς και τον ξαναέζησα, τελείωσε και είναι στο παρελθόν αυτή τη στιγμή», είπε η Μαρία Μάρκου.

«Τι συμπέρασμα έβγαλες από τον γάμο; Τι είναι ο γάμος;» τη ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η «γυναίκα με τα μαύρα» του Chase του απάντησε: «Ο γάμος είναι μια διοικητική πράξη, τίποτα άλλο, όπως και το διαζύγιο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις διοικητικές πράξεις».

«Υπήρχε περίπτωση ποτέ να έψαχνες τον μπαμπά σου στις σχέσεις σου;» ήταν η επόμενη ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να απαντήσει, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Μαρία Μάρκου: «Βεβαίως. Το έχω πει μάλιστα αυτό αυτολεξεί. Τον έψαξα τον μπαμπά στις σχέσεις μου αλλά δεν τον βρήκα. Οπότε μετά άλλαξα το αντικείμενο της αναζήτησης και έψαχνα τον άντρα μου.

Μια γυναίκα μπορεί να ψάχνει για πολλούς λόγους τον πατέρα της στις σχέσεις. Είτε είναι ένα πρότυπο που δεν ξεπεράστηκε ποτέ, είτε τον έχασε νωρίς, είτε έχει ανάγκη πατρική θαλπωρή και φροντίδα μέσα από έναν άνδρα. Πολλά.

Εγώ το έψαξα γιατί έχασα τον μπαμπά μου σε μικρή ηλικία. Μπορεί να αδίκησα κάποιους συντρόφους μου, αλλά πάντα με ευγένεια και τακτ χωρίζουμε τους δρόμους μας».

To άρθρο Μαρία Μάρκου: Η μητέρα μου έλεγε «μαζί με τον γάμο υπάρχει και η εναλλακτική του διαζυγίου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button