ΑθλητικάΕνημέρωση

Εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ ο Σέρβος και ο Έλληνας τενίστας πήρε την πρόκριση στο Μόντε Κάρλο – Galaksias Portal News

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το… δεξί το τουρνουά του Μόντε Κάρλο, αφού προηγήθηκε εύκολα στο παιχνίδι με τον Λάσλο Τζέρε και ο αντίπαλός του εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ, με το σκορ στο 3-2 υπέρ του Έλληνα τενίστα, ο οποίος είχε πάρει με 6-3 το πρώτο σετ.

Με στόχο να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα της σεζόν, που τον έχουν ρίξει στο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να αρχίσει ιδανικά το αγαπημένο του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο, αφού απέκλεισε χωρίς να… κουραστεί τον Σέρβο Τζέρε, ο οποίος είναι Νο34 στον κόσμο.

Με δύο γρήγορα μπρέικ στο πρώτο σετ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0, παρά το μπρέικ του αντιπάλου του στο τέλος, ενώ στο δεύτερο σετ, βρήκε πάλι πρώτος το μπρέικ για το 3-2 και βρέθηκε κοντά στο 4-2, πριν αποφασίσει να αποσυρθεί από το ματς, ο Τζέρε. Ο Σέρβος φαίνεται ότι αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς, με τον Τσιτσιπά να… τσεκάρει το “εισιτήριό” του για τον επόμενο γύρο στο Μόντε Κάρλο.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Λάσλο Τζέρε: Εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ ο Σέρβος και ο Έλληνας τενίστας πήρε την πρόκριση στο Μόντε Κάρλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button