ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε προτάσεις ανανέωσης σε Παλάσιος και Κώτσιρα

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν φροντίζει και τη νέα σεζόν, έχοντας καταθέσει προτάσεις ανανέωσης σε Σεμπάστιαν Παλάσιος και Γιάννη Κώτσιρα.

Τις τελευταίες μέρες, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, είχε επαφές με τους εκπροσώπους των Γιάννη Κώτσιρα και Σεμπαστιάν Παλάσιος, στους οποίους κατατέθηκαν κι επίσημα οι προτάσεις της ομάδας για την διετή επέκταση της συνεργασίας τους, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2026.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον Κώτσιρα προσφέρθηκε ένα συμβόλαιο με πολύ καλύτερες αποδοχές, ως επιβράβευση της παρουσίας του στην ομάδα την τελευταία τριετία, αλλά και διότι είναι ένας απ’ τους πλέον χαμηλόμισθους του σημερινού ρόστερ του Παναθηναϊκού κι αν μη τι άλλο, το οικονομικό status των συμβολαίων του «τριφυλλιού» δεν έχει πλέον σχέση με το καλοκαίρι του 2021.

Στον Παλάσιος η πρόταση που κατατέθηκε αφορά επίσης διετές συμβόλαιο με μικρή αύξηση στις καθαρές αποδοχές του και δύο σημαντικά μπόνους. Το πρώτο, σχετίζεται με τον αριθμό των συμμετοχών, είναι πολύ εφικτό κι ανεβάζει κατά πολύ το σύνολο των απολαβών του. Μπορεί να ξεπεράσει δηλαδή τις 800.000 ευρώ, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος, το οποίο θα αυξήσει κι άλλο τις απολαβές του.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τους εκπροσώπους των δύο παικτών να γίνει ο επόμενος (και τελικός) κύκλος των επαφών στα τέλη Μαΐου, δηλαδή αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού» με τον τελικό του Κυπέλλου.

Με τον Κώτσιρα η όλη κατάσταση δείχνει λίγο-πολύ δρομολογημένη και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό η παραμονή του φαντάζει πλέον περισσότερο τυπική και θα επισημοποιηθεί στα τέλη Μαΐου, ενώ αρκετά ενθαρρυντικές είναι οι ενδείξεις και στο θέμα του Παλάσιος, ο οποίος θέλει να μείνει στην Ελλάδα και δεν φαίνεται να έχει υψηλότερες προτάσεις αυτή την στιγμή στα χέρια του. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν στο φινάλε της σεζόν.

To άρθρο Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε προτάσεις ανανέωσης σε Παλάσιος και Κώτσιρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button