ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Εμπαπέ οδεύει στην Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τη «Le Parisien» – Galaksias Portal News

H «Le Parisien» αποκαλύπτει ότι η θητεία του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και η απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ειλημμένη, με την Ρεάλ Μαδρίτης να τον υποδέχεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «η απόφαση του Γάλλου αστέρα δεν αμφισβητείται και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινώσει ο ποδοσφαιριστής το μέλλον του. Το σίγουρο είναι ότι έχει ακόμα μια αποστολή να φέρει εις πέρας: να οδηγήσει την Παρί στη στέψη στο Champions League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την «Le Parisien», «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το μέλλον του: Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα φύγει από την Παρί και θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο που προς το παρόν, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου προτιμά να επικεντρωθεί στον τίτλο του Champions League, χαρίζοντας στην Παρί τον πρώτο της τίτλο στη διοργάνωση».

Πάντως ο Εμπαπέ δεν ανακοινώνει την απόφασή του. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 προτιμά να το κρατήσει μυστικό και ακόμη εξετάζει το χρονοδιάγραμμα της ανακοίνωσής του. Είναι ωστόσο πιθανό ένας πρόωρος αποκλεισμός από το Champions League να επιταχύνει αυτή την επισημοποίηση…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button