Κόσμος

Διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Πάνορμο-Πέραμα – Galaksias.com

Συνεχίζεται ως 10 Απριλίου 2024 η διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό 25 Πάνορμο-Πέραμα λόγω εργασιών από την ΠΕ Ρεθύμνης.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ρεθύμνης ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της εργολαβίας για την αποκατάσταση ζημιών οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων στο οδικό δίκτυο, θα συνεχιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό 25 Πάνορμο-Πέραμα και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση για Πάνορμο της εισόδου από τον ΒΟΑΚ προς Πέραμα, έως Τετάρτη 10-04-2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν για την πρόσβαση τους από Πάνορμο προς Πέραμα και από Πέραμα προς Πάνορμο, στο σημείο αυτό, παραπλήσιο τμήμα του παλαιού επαρχιακού δρόμου, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, για την διέλευση οχημάτων.

Είναι σημαντικό οι οδηγοί να ακολουθούν τις αναφερόμενες οδηγίες και σημάνσεις.

Στα Χανιά, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, αύριο, Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης θέσεων στον υπαίθριο Δημοτικό Σταθμό αυτοκινήτων της Ρεγγίνας (οδ. Κύπρου & οδ. Νικηφόρου Φωκά – ΡΕΓΓΙΝΑ 1 & ΡΕΓΓΙΝΑ 2).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι εργασίες θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί της Δευτέρας και αναμένεται να ολοκληρωθούν λίγες ώρες αργότερα, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η διέλευση και στάθμευση οχημάτων εντός του χώρου για τις πρωινές ώρες.

Με το πέρας των εργασιών ο δημοτικός σταθμός θα ανοίξει και πάλι για τη στάθμευση οχημάτων.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button