ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Αλλάζει το λογότυπο του Europa League από την επόμενη σεζόν – Galaksias Portal News

Η UEFA ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα εποχή, καθώς από την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2023-24) το κυβερνών σώμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα φέρει «επανάσταση» στις διασυλλογικές διοργανώσεις του.

Η αρχή θα γίνει με το σύστημα διεξαγωγής, καθώς, ως γνωστόν, οι ομάδες σε όλα τα ευρωπαϊκά Κύπελλα θα αυξηθούν από 32 σε 36 και οι αγώνες θα γίνονται με έναν μόνο όμιλο και όχι με την τρέχουσα φάση των γκρουπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καινοτομία στη μορφή αγώνων θα φέρει επίσης ανανέωση των λογοτύπων των κύριων ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Συγκεκριμένα, με βάση τη διαβούλευση επίσημων εγγράφων υπάρχει ήδη μια προεπισκόπηση του νέου λογότυπου του Europa League από τη σεζόν 2024-25, το οποίο θα αντικαταστήσει το έμβλημα που χρησιμοποιείται επί του παρόντος και το οποίο παρουσιάστηκε στην αρχή της περιόδου 2021-22.

Πρόκειται για τη σεζόν που πρωτοεμφανίστηκε το UEFA Europa Conference League. Οι δύο διοργανώσεις πωλούνται ως ζευγάρι και μοιάζουν επίσης πολύ σε γραφιστικό επίπεδο, γι΄ αυτό είναι πιθανό να φανταστεί κανείς ότι το λογότυπο του τρίτου τη τάξει ευρωπαϊκού Κυπέλλου προορίζεται επίσης να αλλάξει σε σύγκριση με το τωρινό.

Προς το παρόν, η UEFA έχει καταθέσει μόνο τη νέα «λεκτική ταυτότητα» της διοργάνωσης. Είναι ήδη γνωστό, μάλιστα, ότι η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία θα αλλάξει, οριακά έστω, το όνομα της διοργάνωσης. Η λέξη «Europa» θα εκλείψει και το τουρνουά θα ονομάζεται UEFA Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γραφιστικές αλλαγές, ωστόσο, δεν θα περιοριστούν μόνο σε αυτά τα δύο τουρνουά. Σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα Footy Headlines θα πρέπει να «αποκατασταθεί» και το έμβλημα του Champions League με νέα γραφιστική ταυτότητα.

Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, το λογότυπο δεν θα υποστεί ιδιαίτερες αλλαγές. Η τελευταία απ΄ αυτές χρονολογείται επίσης από το 2021, αλλά ήταν πολύ μικρή.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button