ΑθλητικάΕνημέρωση

«Να μην επηρεαστούν οι παίκτες από την καυτή έδρα» – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το αυριανό (28/03, 21:30, LIVE από το Newsit.gr) εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρτιζάν στην 32η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας του.

Με τον Ολυμπιακό να “καίγεται” για τη νίκη στη “μάχη” για την πρώτη 4άδα της Euroleague, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να μην επηρεαστούν από την “καυτή” έδρα της Παρτιζάν.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

«Δε διαφέρει από άλλα παιχνίδια. Δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είναι ένα ακόμα πολύ δύσκολο ματς σε μια «καυτή» έδρα. Θέλει πολύ συγκέντρωση και να μείνουμε στο πλάνο μας. Να μην παρασυρθούμε ούτε από την ένταση του αντιπάλου αλλά ούτε και από την κρισιμότητα του αγώνα. Για τους αντιπάλους μας ίσως να είναι λίγο πιο κρίσιμο. Το θέμα είναι πως θα εμφανιστούμε».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται η Παρτιζάν εντός και εκτός έδρας: «Νομίζω επειδή μιλάμε για τους ίδιους παίκτες και προπονητές η διαφορά είναι ότι γίνεται στο γήπεδο. Πέρσι δεν πήγα αλλά μου μετέφεραν ότι είναι πολύ έντονη η ατμόσφαιρα. Δεν ακούς τι γίνεται. Ελπίζω να έχουμε καλές επιλογές και να μην επηρεαστούμε. Οι τραυματίες επιστρέφουν στο επίπεδο που πρέπει να είναι και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για την νίκη».

Για τα λάθη και αν θα παίξουν ρόλο: «Σύμφωνα με τα μαθηματικά τα λάθη είναι πολύ σοβαρός παράγοντας. Αν ο αντίπαλος έχει περισσότερες κατοχές με ίδιο ποσοστό θα χάσεις. Δεν πρέπει να πουλήσουμε τη μπάλα και να μη δώσουμε κατοχές».

To άρθρο Μπαρτζώκας για το Παρτιζάν – Ολυμπιακός: «Να μην επηρεαστούν οι παίκτες από την καυτή έδρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button