Επικαιρότητα

Η 15χρονη κόρη των Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ αυτοπροσδιορίζεται ως αγόρι (vid)

Συγκεκριμένα, η 15χρονη κόρη τους έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της ως αγόρι με κοντό αγορίστικο μαλλί και κοστούμι με το νέο του όνομα

Ο Μπεν Άφλεκ και η πρώην σύζυγός του, Τζένιφερ Γκάρνερ, έχουν τρία υπέροχα παιδιά, την Βάιολετ, τη Σεραφίνα και τον Σάμιουελ.

Αυτήν την περίοδο καλούνται να διαχειριστούν την απόφαση της κόρης τους Σεραφίνα που αποφάσισε να αφήσει πίσω της την γυναικεία της φύση και να αυτοπροσδιοριστεί ως αγόρι.

Συγκεκριμένα, η 15χρονη κόρη τους έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της ως αγόρι με κοντό αγορίστικο μαλλί και κοστούμι με το νέο του όνομα, Φιν, όπως αναφέρει το hellomagazine.com.

Ο Φιν, χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το νέο του όνομα, την ώρα που έβγαζε έναν συγκινητικό λόγο στο μνημόσυνο του παππού του. Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και μια μαύρη γραβάτα, ο Φιν  είπε: «Γεια σας, το όνομά μου είναι Φιν Άφλεκ» πριν διαβάσει ένα στίχο της Βίβλου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει φωτογραφηθεί ως αγόρι, αλλά στο μνημόσυνο του παππού του ήταν η πρώτη φορά που αυτοσυστήθηκε δημόσια με το νέο του όνομα.

Ο καιρός θα δείξει αν είναι κρίση ταυτότητας λόγω εφηβείας ή αν πράγματι νιώθει καλύτερα ως αγόρι…

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button