ΑθλητικάΕνημέρωση

«Τρελό ότι πήγε ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό» – Galaksias Portal News

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος έφτασε κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι, έπαιξε μόλις επτά λεπτά στο ΟΑΚΑ και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τη Φενέρμπαχτσε, τον Παναθηναϊκό, τον κόουτς Αταμάν και τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Όσα δήλωσε ο Ντόρσεϊ:

Για την Φενέρ και την διαφορά δυναμικής εντός κι εκτός έδρας:

“Δεν είμαστε μόνο εμείς. Πολλές ομάδες τις Ευρωλίγκας δυσκολεύονται εκτός έδρας. Πρέπει να βρούμε λύση. Η διακοπή θα μας κάνει καλό. Ο Μάρτιος είναι ο πιο σημαντικός μήνας για κάθε ομάδα.”

Για τη συνέχεια της Φενέρ:
“Θα γίνει μεγάλη μάχη για τα πλέι – οφ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Μία-δύο νίκες μπορούν να σε ανεβάσουν βαθμολογικά. Έχουμε ακόμα δύο μήνες.

Για τον Παναθηναϊκό:
“Ο Παναθηναϊκός χτίζει κάτι καλό. Όλοι μπορούν να το δουν. Πρέπει να δώσουμε σεβασμό εκεί που πρέπει. Παίζουν πολύ καλά φέτος. Είναι πάρα πολύ καλοί εντός έδρας. Είναι ωραίο να βλέπεις αυτή την ατμόσφαιρα.”

Για τον Αταμάν και το αν ξεχωρίζει κάποιον στον Παναθηναϊκό:

”Ο Αταμάν είναι κόουτς των γκαρντ. Έχει το ίδιο σύστημα που είχε στην Εφές. Αφήνει ελευθερία στους γκαρντ. Το βλέπουμε αυτό με τον Κέντρικ Ναν που ευδοκιμεί μέσα από το σύστημά του. Έχει ένα πολύ καλό σύστημα και εγώ το έχω παρατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια γιατί ήμασταν και πέρυσι αντίπαλοι. Πρέπει να του δώσετε το σεβασμό του. Ο κόσμος έλεγε το ένα και το άλλο. Κάνει καλή δουλειά μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό.”

Για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και την πρώτη αντίδραση του:

” Σκέφτηκα… τρελό! Είναι τρελό. Ήταν κάπως απροσδόκητο αλλά είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να θυμάστε ότι το μπάσκετ για εμάς διαρκεί 10-15 χρόνια. Πρέπει να εξασφαλίσουμε τους εαυτούς μας οικονομικά μερικές φορές και αυτό είναι που έκανε. Δεν νομίζω κανένας παίκτης να έλεγε όχι σε αυτά τα χρήματα. Όλοι θέλουμε να βρούμε ένα σπίτι και αγάπη αλλά κάποιες φορές αυτό τελειώνει. Αλλά ναι είναι τρελό (που παίζει στον Παναθηναϊκό). Είναι τραυματίας αλλά είναι μεγάλο ατού και παίζει καλά αυτή τη σεζόν”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο κανάλι του Amerikanos24:

To άρθρο Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Τρελό ότι πήγε ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button