Τρόπος Ζωής

Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, που την περασμένη Τετάρτη (20.03.2024), υπέστη έμφραγμα. Η καλή του φίλη και συγκάτοικος, Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, αναφέρθηκαν στην κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια κοινή της φωτογραφία με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου «Γεννηματάς», έστειλε το δικό της μήνυμα: το κάπνισμα κάνει κακό.

«Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τον κύριο Ραϊσάκη και όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό!

Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης!

Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολεύετε το έργο τους! Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας!!! Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!», έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Από την πλευρά της, η Δανάη Μπάρκα έκανε αναφορά στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Τρίτης (26.03.2024) και είπε επίσης ότι είναι καλύτερα.

«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι καλύτερα. Ευχαριστεί και εσάς για τις ευχές και την αγάπη, η οποία είναι απερίγραπτη. Η κατάσταση υγείας του είναι καλύτερη, οι γιατροί είναι από πάνω του.

Είναι καλύτερα και αρχίζει να ανακτά τις δυνάμεις του, ελπίζουμε σύντομα να βγούμε και εντελώς. Από αύριο ξεκινούν και οι παραστάσεις “Μπαμπάδες με Ρούμι”.

  

Να μεταφέρουμε την αγκαλιά του Χρήστου που μας έχει λείψει. Μεταδίδεις μια είδηση για κάποιον άλλον και όταν ένα ξαφνικό θέμα υγείας δικού σου ανθρώπου χτυπάει την πόρτα και γίνεται και γνωστό, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι και σένα περίεργα. Είναι αμήχανο» είπε η παρουσιάστρια.

To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button