Υγεία & Διατροφή

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε μέλος της propatria – Galaksias Portal News

Την ευθύνη για την επίθεση σε μέλος της propartia, που έγινε στις 28 Οκτώβρη, στο coffee berry της Νέας Ιωνίας επί της οδού Λεωφόρου Ηρακλείου ανέλαβε ο Πυρήνας Σιράζ Σαφτάρ.

Διαβάστε την ανάληψη ευθύνης: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις 28 Οκτωμβρίου επιλέξαμε να επισκεφτούμε το coffee berry στην Νέα Ιωνία επί της οδού λεωφόρου ηρακλείου την ώρα που εργαζόταν σε αυτό ο Διονύσης Καραγιάννης μέλος της φασιστικής ομάδας propatria. Για μία ακόμη φορά ένα μέλος της propatria μας έδειξε τις μαχητικές του ικανότητες, τρέχοντας να κρυφτεί στην αποθήκη του καταστήματος. Η propatria πρόκειται για μία ομάδα που δρά και κινείται αόρατα, με ελάχιστη παρουσία στους δρόμους και συνήθως ολιγόλεπτη, μέσα σε πλαίσια λεζάντας, «τσιτάτων» αλλα και με όρους θεάματος προσπαθόντας με αυτό τον τρόπο να προσεγγίσει την νεολαία, αναγκάζοντας το αντιφασιστικό κίνημα να αναλάβει ρόλο ντέτεκτιβ προκειμένου να μπορέσει να φτάσει στα μέλη της.

Να γνωρίζουν καλά ότι εμείς θα επιλέγουμε κάθε φορά τον στόχο, την ώρα αλλα και το μέρος. Χρέος του αντιφασιστικού κινήματος είναι να διαλύσει κάθε φασιστικό πυρήνα, απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια τους για πολιτική ανασυγκρότηση, με πείσμα, οργάνωση και πίστη ο ένας δίπλα στην άλλη.

Ακόμα, θέλουμε να τονίσουμε οτί η επίθεση στον εν λόγω μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με την διοργάνωση της αντιφασιστικής συναυλίας που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα στην πλατεία Ηρακλείου καθώς και με τις συλλογικότητες,οργανώσεις που ανέλαβαν την περιφρούρηση της . Οι συλλήψεις καθώς και οι μηχανές που κατασχέθηκαν λίγες ώρες μετά την επίθεση δεν έχουν καμία εμπλοκή στην δράση μας αλλά βασίζονται στην γνωστή τακτική της ΕΛ.ΑΣ να στοχοποιούν αγωνιστές μέσα από την γνωστή «δεξαμενή υπόπτων». Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υ.Γ. Οι νίκες και οι ήττες μας, τα λάθη και η αυτοκριτική μας, η τρυφερότητα και η σκληρότητά μας, οι αντιφάσεις και οι βεβαιότητες μας δεν θα βρούν ποτέ τη θέση τους στο στρατόπεδο του εχθρού. Θα είναι η πρώτη ύλη για την επόμενη προλεταριακή επίθεση, για την επόμενη έφοδο στον ουρανό.

Πυρήνας Σιράζ Σαφτάρ»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button