Τρόπος Ζωής

Τον τελευταίο καιρό έχανε τη ψυχραιμία του – Galaksias Portal News

Στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη» ζήτησε υπέρογκο ποσό για να… μην τον πάρουν και όταν τον λένε ατάλαντο, χαίρεται. Ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε μια απολαυστική συνέντευξη, όπου μίλησε για τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο, τη Ζωζώ Σαπουντζάκη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και στη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη». «Ήταν το πιο ευγενικό παιδί στον κόσμο. Είχε μία αμφιβολία για το αν είναι κάλος ηθοποιός», θυμήθηκε ο Άγγελος Παπαδημητρίου μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Τον τελευταίο καιρό, είχε άλλες αγωνίες, έχανε τη ψυχραιμία του και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε και ένα… άγνωστο παρασκήνιο της συμμετοχής του στην εμβληματική σειρά.

«Στην πρόταση για τους “Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη” ζήτησα υπέρογκο ποσό για να το αποφύγω και μου το έδωσαν αμέσως! Ήταν μπανάλ να παίζεις στην τηλεόραση τότε, σκέφτηκα για να μην πάω, να κάνω ότι έσπασα το πόδι μου», είπε.

«Το πιο εύκολο πράγμα είναι να αμφισβητήσεις έναν καλλιτέχνη. Με ευχαριστεί όταν λένε ότι δεν έχω ταλέντο. Έχουν πει ότι στο θέατρο είμαι ένας “άγγελος” και στο τηλεοπτικό παιχνίδι που εμφανιζόμουν “ηλίθιος”», συνέχισε και παραδέχτηκε ότι: «κλαίω πολύ εύκολα και ντρέπομαι γι’ αυτό». Όχι όμως και για έναν έρωτα, γι’ αυτόν «σιγά που θα κλάψω».

Για την Ζωζώ Σαπουντζάκη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για την απιστία, είπε: «Μία γιαγιά είπε στη Ζωζώ Σαπουντζάκη ότι τα παπούτσια δεν πάνε με το φόρεμά της και η Ζωζώ την αποκάλεσε “τρελή”.

  

Θέλω να κάνω τον ανώτερο άλλα δεν συγχωρώ την απιστία. Δεν έχω απιστήσει, γιατί αν καταγράφει μέσα μου ως απιστία μετράει αλλιώς δεν μετράει.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ταλέντο. Μην κοιτάτε αυτά που έκανε όταν μεγάλωσε. Κατάλαβα την ηλικία της Αλίκης από τον τρόπο που κατέβαινε τα σκαλιά».

To άρθρο Άγγελος Παπαδημητρίου για Νίκο Σεργιανόπουλο: Τον τελευταίο καιρό έχανε τη ψυχραιμία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button