Επικαιρότητα

Επιχείρησαν να τη βιάσουν ενώ της άνοιξαν και το στόμα για να της ξεριζώσουν τα δόντια (vid) – Galaksias.com

Η 36χρονη κοιμόταν με αναμμένα τα φώτα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οδού Ρεθύμνης στα Εξάρχεια όταν ξαφνικά μπούκαραν οι δυο νεαροί Σομαλοί κρατώντας κατσαβίδια στα χέρια

Στιγμές τρόμου έζησε μια νεαρή κομμώτρια στο σπίτι που έμενε στα Εξάρχεια. Οι δύο Σομαλοί που μπήκαν στο διαμέρισμά της ήταν αποφασισμένοι για όλα. Λήστεψαν τη γυναίκα, της επιτέθηκαν για να τη βιάσουν με την απειλή κατσαβιδιού και το απίστευτο είναι πως της άνοιξαν με τη βία το στόμα προκειμένου να δουν αν έχει χρυσά δόντια για να τα ξεριζώσουν!

Με ουρλιαχτά η 36χρονη κατάφερε την τελευταία στιγμή να σωθεί, ενώ οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων κατάφεραν άμεσα να συλλάβουν τον αλλοδαπό. Μάλιστα, έχουν ταυτοποιήσει τον συνεργό του και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του.

Ο εφιάλτης για την κομμώτρια ξεκίνησε λίγο μετά τις πέντε το πρωί. Η 36χρονη κοιμόταν με αναμμένα τα φώτα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οδού Ρεθύμνης στα Εξάρχεια. Ξαφνικά μπουκάρουν οι δυο νεαροί Σομαλοί κρατώντας κατσαβίδια στα χέρια.
«Μη φωνάζεις δεν θα σε πειράξουμε» της είπαν με σπαστά ελληνικά και συνέχισαν: «μη μιλήσεις θα μας ακούσουν… Θα κλέψουμε και θα φύγουμε…».  Αμέσως ο ένας την ακινητοποίησε και ο άλλος άρχισε να ψάχνει το σπίτι. Τότε ο 20χρονος άρχισε να πιάνει το στήθος της κοπέλας, η οποία με όλες τις δυνάμεις άρχισε να ουρλιάζει.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν τρομακτικές. Με το κατσαβίδι στο χέρι επέστρεψε και ο Σομαλός και αφού κατέβασε το παντελόνι του προσπάθησε να τη βιάσει. Η κοπέλα ούρλιαζε και οι Σομαλοί της φώναζαν «σουτ… σουτ….».

Αφού κατάλαβαν ότι η 36χρονη δεν σταματούσε να φωνάζει και ο κίνδυνος να τους ακούσουν οι γείτονες ήταν μεγάλος, σηκώθηκαν να φύγουν. Όπως είπε η 36χρονη στους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων πριν φύγουν της άνοιξαν με τη βία το στόμα να δουν αν έχει χρυσά δόντια να τα ξεριζώσουν.

Η κομμώτρια, μόλις έφυγαν, τρέχοντας πήγε στην αστυνομία και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε. Οι αξιωματικοί με οδηγό δυο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, κατάφεραν άμεσα να συλλάβουν τον ένα Σομαλό στον Άγιο Παντελεήμονα και είναι θέμα  χρόνου να εντοπίσουν και τον άλλο.

Η στιγμή που οι Σομαλοί μπαίνουν μέσα στο διαμέρισμα της 36χρονης, όπως καταγράφεται σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το newsit.gr: 

Η στιγμή που φεύγουν ατάραχοι με τα κλοπιμαία:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το περιστατικό έγινε στις 29 Φεβρουαρίου, ενώ ο ένας από τους δύο Σομαλούς συνελήφθη το βράδυ της 10ης Μαρτίου σε περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Για την υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές. 
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button