Υγεία & Διατροφή

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του συντρόφου της Σαμπαλένκα – Galaksias Portal News

Σε μια «προφανή αυτοκτονία» απέδωσε -με ανακοίνωσή του- το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ το θάνατο του Κονσταντίν Κολτσόφ, Λευκορώσου πρώην παίκτη του χόκεϊ επί πάγου και συντρόφου της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ανταποκρίθηκε σε κλήση τη Δευτέρα σε θέρετρο του Μαϊάμι σχετικά με αναφορές για έναν άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γύρω στις 12:39 π.μ., η αστυνομία του Μπαλ Χάρμπορ και η Πυροσβεστική εστάλησαν στο St. Regis Bal Harbor Resort, 9703 οδό Κόλινς, σε σχέση με έναν άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι», ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι Ντέιντ.

«Το αστυνομικό τμήμα Μαϊάμι-Ντέιντ, γραφείο ανθρωποκτονιών, ανταποκρίθηκε και ανέλαβε την έρευνα για την προφανή αυτοκτονία του κ. Κονσταντίν Κολτσόφ. Δεν υπάρχει υποψία πιθανής εγκληματικής ενέργειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κολτσόφ, ο οποίος ήταν 42 ετών, έπαιξε για την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2002 και του 2010 και πέρασε τρεις σεζόν με τους Πίτσμπουργκ Πιγκουίνς από το 2002 και το 2006.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τη ρωσική ομάδα Σαλαβάτ Γιουλάεφ, όπου ήταν βοηθός προπονητή: «Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Σαλαβάτ Γιουλάεφ, Κονσταντίν Κολτσόφ, πέθανε», ανέφερε η ρωσική ομάδα, η οποία εδρεύει στη ρωσική πόλη Ούφα. «Ήταν ένας δυνατός και χαρούμενος άνθρωπος, τον αγαπούσαν και τον σέβονταν οι παίκτες, οι συνάδελφοι και οι οπαδοί. Θα μείνει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου μας. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Η Σαμπαλένκα, η νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης τενίστρια και πρωταθλήτρια του Australian Open, βρίσκεται στο Μαϊάμι για μια διοργάνωση της WTA. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, η Σαμπαλένκα δεν αποσύρεται από το Miami Open, αλλά δεν θα δώσει συνεντεύξεις τύπου μετά τους αγώνες της.

Η Σαμπαλένκα έχει περάσει χωρίς αγώνα τον πρώτο γύρο και έχει προγραμματιστεί να παίξει είτε με τη Ρουμάνα Σιμόα Χάλεπ, η οποία επιστρέφει από την απαγόρευση του ντόπινγκ, είτε με την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα την Παρασκευή.

Η Σαμπαλένκα και ο Κολτσόφ επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Ιούνιο του 2021, σύμφωνα με το περιοδικό People, και η νούμερο δύο στον κόσμο έχει συχνά δημοσιεύσει φωτογραφίες τους μαζί στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Σ ‘αγαπώ Κολτσόφ», έγραψε σε μια ανάρτηση το 2021, που περιλάμβανε μια καρδιά και άλλα emojis. «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Είσαι ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος, ο καλύτερος μου φίλος και το πιο δυνατό μου στήριγμα. Ειρήνη μαζί σου, δύναμη, υπομονή και υγεία. Ελπίζω να έχουμε όλα όσα σχεδιάσαμε, σ’ αγαπώ», συμπλήρωνε η παίκτρια τότε.

Ο Κολτσόφ ήταν δίπλα στη Σαμπαλένκα όταν η Λευκορωσίδα κέρδισε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της στο Australian Open τον Ιανουάριο του 2024.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button