ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ΑΕΚ τοποθετεί τιμητικές πλάκες με τα ονόματα κορυφαίων ποδοσφαιριστών της έξω από την OPAP Arena

Η ΑΕΚ συνεχίζει να πρωτοπορεί στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον έξω από την OPAP Arena, τοποθετούνται και τιμητικές πλάκες με ονόματα κορυφαίων ποδοσφαιριστών της.

Παίκτες της ΑΕΚ που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της ομάδας, θα έχουν πια τη δική τους πλακέτα στο δρόμο έξω από την OPAP Arena, για να παραμείνουν για πάντα χαραγμένοι στη μνήμη των οπαδών της, όπως αναφέρει και η σχετική ανάρτηση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Λίγες ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena, προχωράμε τις εργασίες για την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου μας σαν ένα άλλο Μουσείο, διαφορετικής μορφής, αφιερωμένο σε όσους ξεχώρισαν με τη φανέλα της ομάδας μας σε αυτά τα 100 χρόνια της έως τώρα ιστορίας της. Τιμητικές πλάκες με τα ονόματα κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και τα επιτεύγματα τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα, θα κοσμούν τον πεζόδρομο που περιβάλλει την OPAP Arena και την Πλατεία του Αετού. Για να μείνουν για πάντα χαραγμένοι στην μνήμη όλων όσοι θα έρχονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνες ή για να επισκεφθούν το Μουσείο της ΑΕΚ και το Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού. Οι πρώτες πλάκες έχουν αρχίσει να τοποθετούνται, παράλληλα με την ανανέωση της διακόσμησης του χώρου με τα νέα παγκάκια. Στην γιορτή των 100 χρόνων της ιστορίας μας στις 13 Απριλίου, όλος ο χώρος θα παρουσιάζει μια ανανεωμένη, ακόμη πιο όμορφη εικόνα.

To άρθρο Η ΑΕΚ τοποθετεί τιμητικές πλάκες με τα ονόματα κορυφαίων ποδοσφαιριστών της έξω από την OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button