ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Μπεσίκτας απέλυσε τον Φερνάντο Σάντος – Galaksias Portal News

Μόλις 15 αγώνες στον πάγκο της Μπεσκίκτας βρέθηκε ο Φερνάντο Σάντος, καθώς από το βράδυ του Σαββάτου (13/04) ο Πορτογάλος προπονητής δεν ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης.

Τρεις μήνες διήρκησε η συνεργασία του έμπειρου τεχνικού με την ομάδα της Τουρκίας, καθώς μετά το εντός έδρας 1-1 με την Σαμσουνσπόρ η διοίκηση προχώρησε άμεσα στη λύση της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδα εδώ και καιρό βρισκόταν «υπ’ ατμόν». Ανέλαβε τα ηνία της Μπεσκίτας στις αρχές Ιανουαρίου, μετά τη βαριά ήττα από την Πεντίκσπορ με 4-0. Στο διάστημα που ακολούθησε και σε συνολικά 15 αγώνες η ομάδα μέτρησε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Η λιτή ανακοίνωση των «μαυραετών» αναφέρει: «Οι δρόμοι μας με τον Φερνάντο Σάντος χώρισαν. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή τύχη στο μέλλον. Ο Σερντάρ Τορπακτεπέ θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού έως το τέλος της σεζόν.»

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο 69χρονος τεχνικός είχε απομακρυνθεί από την εθνική Πολωνίας, μετά από μόλις έξι αγώνες των προκριματικών του Euro 2024. Τελικά η Πολωνία προκρίθηκε στους τελικούς της διοργάνωσης υπό την τεχνική καθοδήγηση του Μίχαλ Πρόμπιεζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button