ΕνημέρωσηΟικονομία

«Ανακυκλώνω– Αλλάζω συσκευή»: Ετοιμοπαράδοτη, επώνυμη και οικονομική δροσιά από την Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY,  συμμετέχει στο πρόγραμμα επιδότησης «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή» υποστηρίζοντας όλα τα νοικοκυριά αλλά και τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Το πρόγραμμα είναι σε ισχύ από 21 Ιουνίου έως και 5 Ιουλίου, ενώ εδώ και αρκετό καιρό η Praktiker έχει δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να ενημερωθεί πρώτο μέσω της ειδικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το εν λόγω πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» αφορά στην αντικατάσταση και ανακύκλωση παλαιών ενεργοβόρων συσκευών και συγκεκριμένα κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών με νέες συσκευές, με επιδότηση για την ανακύκλωση κάθε συσκευής, η οποία κυμαίνεται από 30% έως 50%, χωρίς δικαιολογητικά με μόνο τρία στοιχεία (κωδικός taxinet, αριθμός παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και κινητό τηλέφωνο).

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger