ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Αφιερωμένο στη σπουδαία Ρούξι Ντουμιτρέσκου – Galaksias Portal News

Να αφιερώσουν το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στην μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, πρότειναν οι προπονητές των τεσσάρων φιναλίστ κατά την διάρκεια της σημερινής (7/3) συνέντευξης Τύπου.

Οι Γιουνούς Οτσάλ, Λορέντσο Μιτσέλι, Γιάννης Καλμαζίδης και Γιάννης Τσαϊρέλης ευχαρίστησαν επίσης τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και την ΕΟΠΕ για την διοργάνωση, ευχήθηκαν υγεία σε όλους τους εμπλεκόμενους και νίκη της καλύτερης ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιάννης Τσαϊρέλης (προπονητής Άρη):

«Καταρχήν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Λουτρακίου, στην ΕΟΠΕ και στους χορηγούς για αυτή την διοργάνωση. Δυστυχώς αυτή η διοργάνωση λέγεται μετά τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, μίας αθλήτριας που είναι ρέκορντμαν στους τίτλους στο κύπελλο. Θα θέλαμε να της αφιερώσουμε αυτή τη διοργάνωση. Εμείς ήρθαμε εδώ από μία δύσκολη βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα, αλλά αυτός είναι διαφορετικός θεσμός με νοκ άουτ παιχνίδια. Έτσι θα αντιμετωπίσουμε και το πρώτο παιχνίδι με τη περσινή κυπελλούχο ΑΕΚ. Έχει την εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις αλλά έχουμε και εμείς φιλοδοξίες».

Γιουνούς Οτσάλ (Προπονητής ΑΕΚ):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δύο συνεχόμενα χρόνια είμαστε στο φάιναλ-4 και είναι μεγάλη επιτυχία. Ο Άρης όπως και όλες οι ομάδες αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και εκεί εστιάζουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να προκριθούμε και φέτος στον τελικό».

Λορέντζο Μιτσέλι (Προπονητής Ολυμπιακού):

«Συμφωνώ με τον κόουτς Τσαϊρέλη να αφιερωθεί αυτή η διοργάνωση στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου, μία αθλήτρια που έχει γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Ξέρουμε ότι σε ένα φάιναλ-4 δεν υπάρχει αδύναμη ομάδα και κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Πάμε βήμα-βήμα. Ξέρουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά γνωρίζουμε και την δυναμική του αντιπάλου μας. Κάθε παιχνίδι ξεκινάει στο 0-0, έτσι και αύριο. Είναι μία μεγάλη διοργάνωση και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και τους διοργανωτές».

Γιάννης Καλμαζίδης (Προπονητής Παναθηναϊκού):

«Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκομένους για αυτή την διοργάνωση και θα θέλαμε και εμείς αυτή η διοργάνωση να αφιερωθεί στη Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Ξέρουμε την ιστορία και την πορεία της. Όλοι είμαστε εδώ για ένα στόχο, για το τρόπαιο. Ελπίζω και εύχομαι όλες οι αθλήτριες να είναι υγιείς στο τέλος της διοργάνωσης και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Το πρόγραμμα:

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024)

«Γεώργιος Γαλανόπουλος» 17.00 Άρης – ΑΕΚ (ERTSPORTS)

«Γεώργιος Γαλανόπουλος» 20.00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

ΤΕΛΙΚΟΣ (Κυριακή 10 Μαρτίου 2024)

«Γεώργιος Γαλανόπουλος» 20.15 Νικητής Άρης – ΑΕΚ / Νικητής Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button