ΑθλητικάΕνημέρωση

Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να μας κερδίσει μπροστά σε τόσο κόσμο – Galaksias Portal News

Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια σχολίασε τον “τελικό” πρόκρισης της Γεωργίας με την Εθνική Ελλάδας στην Τιφλίδα, ο οποίος θα κρίνει μια θέση στο Euro 2024. Το sold out έχει γίνει και ο ηγέτης της αντιπάλου της Γαλανόλευκης αναφέρεται στη δύναμη που μπορεί να δώσει ο κόσμος στην ομάδα του.

Υπεραισιόδοξος για την έκβαση του ματς με την Εθνική Ελλάδας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο ηγέτης της Γεωργίας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο “αστέρας” της Νάπολι έκανε δηλώσεις στα social media της Ομοσπονδίας της Γεωργίας και ξεκαθάρισε πως με τους φιλάθλους στο πλευρό της, η ομάδα του δεν θα έχει κάποιον αντίπαλο που να μπορεί να τη νικήσει στην έδρα της!

Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με θετικά συναισθήματα, γιατί μια τέτοια συνάντηση χρειάζεται υπευθυνότητα και θετική αντιμετώπιση”, είπε αρχικά και συνέχισε:

Προετοιμαζόμαστε για τη στιγμή που θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Ποιος θα σκοράρει δεν έχει σημασία. Όποιος και αν πετύχει γκολ, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε.

Η πιο δυνατή ομάδα θα κερδίσει και ελπίζω να είναι η ομάδα μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, γνωρίζουμε τη δύναμή τους, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κερδίσει μέσα στη Γεωργία μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Απολαύστε το παιχνίδι”.

To άρθρο Κβαρατσχέλια για το Γεωργία – Ελλάδα: Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να μας κερδίσει μπροστά σε τόσο κόσμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button