ΕνημέρωσηΠολιτική

«Αναπόφευκτη και ορθή» – Ανοικτό και για άλλες αλλαγές – Galaksias Portal News

Ανοικτό το ενδεχόμενο και για άλλες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα άφησε εμμέσως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης μετά και την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ερωτηθείς αν η αλλαγή αυτή είναι και η μόνη είπε: «Θα επαναλάβω μηδενός εξαιρουμένου ότι όλοι αξιολογούμαστε καθημερινά άρα κάτι τέτοιο είναι μια διαρκής διαδικασία».

Για την παραίτηση του κ. Βαρβιτσιώτη είπε: «Όλοι κρίνονται είχα πει στην προηγούμενη ενημέρωση», και «μάλιστα μετά τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας η απόφαση του υπουργού ήταν αναπόφευκτη και ορθή».

Όσον αφορά στην επιλογή του κ. Χρήστου Στυλιανίδη για την αντικατάσταση του κ. Βαρβιτσιώτη ο κ. Μαρινάκης είπε: «Είναι ένας άνθρωπος με κυβερνητική εμπειρία και μάλιστα έχει υπάρξει πολιτικός προϊστάμενος ενός σώματος ασφαλείας της Πολιτικής Προστασίας. Είναι ένας πολιτικός με Ευρωπαϊκή εμπειρία που είχε συμμετάσχει και στο ΚΥΣΕΑ και είναι πολύ σημαντικό και ένας πολιτικός με επιχειρησιακή εμπειρία».

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε επίσης: «Είναι δεδομένο ότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να διερευνηθούν όλα όσα έγιναν και δεν έγιναν και πρέπει να γίνουν πάντα υπολογίζοντας την διάσταση του φαινομένου. Προφανώς έχουν γίνει έργα και ήταν σημαντικά γιατί προστατεύθηκαν πόλεις και περιοχές. Ήταν τέτοια όμως η σφοδρότητα που μπορεί κανένα από αυτά να μην μπορούσε να την σταματήσει».

To άρθρο Μαρινάκης για παραίτηση Βαρβιτσιώτη: «Αναπόφευκτη και ορθή» – Ανοικτό και για άλλες αλλαγές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button