ΑθλητικάΕνημέρωση

«Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για το πρωτάθλημα»

Ο Ορμπελίν Πινέδα θέλησε να στείλει μήνυμα αντεπίθεσης για την ΑΕΚ, με τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή να αναφέρει πως όλοι οι παίκτες της ομάδας πρέπει να μείνουν ενωμένοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ορμπελίν Πινέδα αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΚ στη σεζόν, αλλά και τη συνέχεια της Ένωσης στο πρωτάθλημα, για το οποίο ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως όλοι εντός του συλλόγου πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν.

Μάλιστα ο MVP του περσινού πρωταθλήματος υπογράμμισε πως από εδώ και στο εξής όλα τα παιχνίδια που θα δώσει η ΑΕΚ θα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Τα λόγια του Ορμπελίν Πινέδα

«Στην αρχή της σεζόν είχαμε τρομερή διάθεση και προσβλέπαμε πάρα πολύ ψηλά γιατί συμμετείχαμε αρχικά στα προκριματικά του Champions League, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρόκριση.

Πήγαμε στο Europa και είχαμε στόχο να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον είχαμε είχαμε δύο στόχους κι ένας απ’ αυτούς ήταν το Κύπελλο Ελλάδος. Φυσικά και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Ξέρουμε ότι η ομάδα δεν είναι στο καλύτερό της επίπεδο. Κάθε ένας από μας θα πρέπει να κάνει τη δική του αυτοκριτική, να δει τι θα μπορέσει να κάνει ο ίδιος και τι να βελτιώσει, ώστε να βοηθήσει την ομάδα από την δική του πλευρά, γιατί τώρα μας απομένει ο στόχος του πρωταθλήματος για τον οποίο θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για να μπορέσουμε να τον πετύχουμε.

Είναι κάτι δύσκολο. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει όλοι, ο καθένας από την πλευρά του, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Αν το προβληματίζει κάτι παραπάνω για την απόδοση της ομάδας:

«Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα. Το αποτέλεσμα αφορά όλη την ομάδα. Θεωρώ πως αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να το διασκεδάζουμε παίζοντας έναν αγώνα, έτσι ακριβώς όπως κάναμε πέρυσι.

Αν διασκεδάζουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, νομίζω πως θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Ομαδική δουλειά, να είμαστε ενωμένοι και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Τι πρέπει να προσέξουν για το ματς με τον Ατρόμητο;

«Νομίζω πως πλέον δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Έτσι θα πρέπει ο καθένας μας να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Μας έχει απομείνει ένας στόχος, το πρωτάθλημα και για να μπορέσουμε το κατακτήσουμε στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει ο καθένας να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Διαφορετικά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Όμως θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button