Τρόπος Ζωής

«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών» – Galaksias Portal News

Αποτυχία στη κυβέρνηση για την ασφάλεια των πολιτών καταλογίζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωση του.

«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών. «Διαφημίζει» μέτρα για τη βία κατά των γυναικών και δεν έχει προβεί στο αυτονόητο. Την κατάλληλη εκπαίδευση των αστυνομικών και την ενίσχυση των υπηρεσιών», αναφέρει και επισημαίνει πως «η βαριά εγκληματικότητα γιγαντώνεται και οι πολίτες δεν νιώθουν ασφάλεια ούτε στις γειτονιές τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή για την έδωσαν «οι αποκαλύψεις που διαδέχονται τη στυγερή γυναικοκτονία έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων κι είναι ανατριχιαστικές και εξοργιστικές», όπως σημείωνεται στην ανακοίνωση.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζει την αποστροφή «το περιπολικό δεν είναι ταξί» του τηλεφωνητή της ‘Αμεσης Δράσης σε συνέχεια της αδράνειας των αξιωματικών στο Α.Τ. απέναντι στην 28χρονη Κυριακή που αναζήτησε ασφάλεια και προστασία από τον δολοφόνο της, είναι γροθιά στο στομάχι.

«Ας μην αναζητούν άλλοθι  για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα σε πρωτόκολλα ενεργειών και επιχειρησιακούς κανονισμούς, που η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ερμηνεύει κατά το δοκούν», τονίζει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button