Τρόπος Ζωής

Έβλεπα τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου κι έκλαιγα – Galaksias Portal News

Η επιλογή να κρατά την προσωπική της ζωή… προσωπική, για το τέλος της σειράς «Το Σόι σου» αλλά και για τις… σόλες που έλιωσε όταν ξεκινούσε, μίλησε η Ιωάννα Ασημακοπούλου στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Φέτος, η Ιωάννα Ασημακοπούλου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και με αφορμή τη σειρά βρέθηκε στο «Στούντιο 4» για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

«Μετά τη δραματική σχολή, δεν ήξερα πώς να ξεκινήσω. Έλιωσα τις σόλες μου να μοιράζω βιογραφικά, να πηγαίνω σε κάστινγκ. Η δουλειά μας είναι γεμάτη ματαιώσεις. Στην αρχή το θεωρείς κάπως δεδομένο το “όχι” στις δουλειές. Δεν είσαι ποτέ σίγουρος στην αρχή», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

«Πάρα πολλές απογοητεύσεις ένιωθα στην αρχή… αλλά ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη, το ισχυρό μου «θέλω» να κάνω αυτό το επάγγελμα, που με έκαναν να παραβλέπω κάθε δυσκολία. Είχε κλονιστεί πολλές φορές η πίστη μου φυσικά αλλά ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και το γεγονός πως την κρατά κρυφή, η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη: «Είναι επιλογή, γι’ αυτό και λέγεται προσωπική ζωή και όχι δημόσια. Δεν την κρύβω, αισθάνομαι όμως πιο πολύ άνετα να μιλάω για τα επαγγελματικά μου. Δεν έχω κάτι να κρύψω.

Δεν έχω βρει ακόμα τον λόγο να μιλήσω για αυτό. Ίσως στο μέλλον μου δημιουργηθεί η ανάγκη να πω κάτι».

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στη σειρά «Το Σόι σου», μέσα από την οποία έγινε ακόμη πιο γνωστή στο κοινό. Η Ιωάννα Ασημακοπούλου έπαιξε τη νύφη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου, με την οποία είχαν κάκιστες σχέσεις.

«Στο τελευταίο μου επεισόδιο έκλαιγα με λυγμούς πραγματικά. Έβλεπα τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τη ρωτούσα πότε θα ξαναπαίξουμε μαζί, πίσω από τις κάμερες είχαμε την αντίθετη σχέση.

Μου έλεγαν στο τελευταίο γύρισμα “τώρα να είσαι λίγο πιο…”. “Ναι καλέ τώρα, που θα κλάψουμε!”, τους είχα πει.

  

Πήγα να μιλήσω και με έπιασαν λυγμοί. “Βάλτο στον ρόλο” σκέφτηκα. Έπρεπε να κλάψει ο χαρακτήρας μου αλλά εγώ έβλεπα τη Μίρκα και έκλαιγα αληθινά και το έβαλα μέσα στον ρόλο», περιέγραψε η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

To άρθρο Ιωάννα Ασημακοπούλου: Έβλεπα τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου κι έκλαιγα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button