ΑθλητικάΕνημέρωση

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η μεικτή ομαδική ανδρών και γυναικών στα 4Χ100 μέτρα – Galaksias Portal News

Η Εθνική ομάδα ανδρών στα 4Χ100 μέτρα μικτή ομαδική και η αντίστοιχη των γυναικών δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά από ένα πολύ καλό αγώνα στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου.

Η ελληνική κολύμβηση δεν θα καταφέρει να στείλει εκπροσώπους στους προσεχείς Ολυμπιακούς αγώνες στο Πααρίσι, στο αγώνισμα των 4χ100 μέτρων μικτή ομαδική σε άνδρες και γυναίκες.

Παρά την εξαιρετική της προσπάθεια η ανδρική ομάδα δεν μπόρεσε να μπει στις χώρες που κέρδισαν το εισιτήριο, με τους Βαγγέλη Μακρυγιάννη, Αρκάδιο Ασπουγαλή, Κωνσταντίνο Στάμου και Στέργιο Μπίλα να σημειώνουν χρόνο 3:37.11, επίδοση που τους έδωσε την 15η θέση.

Παρόλα αυτά και οι τέσσερεις αθλητές έχουν καταφέρει να κερδίσουν την θέση τους στους Ολυμπιακούς, είτε μέσω ατομικών αγωνισμάτων (Μακρυγιάννης, Μπίλας), είτε μέσω άλλων “σκυταλοδρομιών” (Ασπουγαλής, Στάμου).

Από την πλευρά της η Εθνική γυναικών μπορεί να έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 4χ100 μέτρα, ωστόσο ούτε εκείνη μπόρεσε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Νόρα Δράκου, Ελένη Κοντογεώργου, Άννα Ντουντουνάκη και  Μαρίλεια Δρασίδου κατέλαβαν την 11η θέση με επίδοση 4:04.01 και κατέρριψαν το 4:04.29 που είχε σημειωθεί στην αντίστοιχη διοργάνωση του Καζάν (9 Αυγούστου 2015), με τις Κάτια Σαρακατσάνη και Θεοδώρα Γιαρένη να πλασιώνουν τότε τις Δράκου και Ντουντουνάκη.

 

 

 

 

 

 

To άρθρο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η μεικτή ομαδική ανδρών και γυναικών στα 4Χ100 μέτρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button