Υγεία & Διατροφή

Γυναίκα γέννησε στο ασθενοφόρο καθ’οδόν για το νοσοκομείο – Galaksias Portal News

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Facebook οι «Ιατροί ΕΚΑΒ», αργά το βράδυ της Παρασκευής το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης δέχτηκε κλήση για νέα γυναίκα με αναφερόμενες συχνές ωδίνες τοκετού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα η κλήση διαβιβάστηκε σε συμβατικό ασθενοφόρο (με κωδικό Α5) και έσπευσε στο σπίτι της εγκύου για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Μετά την παραλαβή, καθ’ οδόν για το νοσοκομείο, ο τοκετός εξελίχθηκε και μέσα σε λίγα λεπτά γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο με την υποστήριξη και την συνδρομή των διασωστών του ΕΚΑΒ ένα υγιέστατο αγοράκι.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση, κατά την διάρκεια του τοκετού τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και ζητήθηκε συνδρομή Κινητής Ιατρικής Μονάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα μαμά και το μωράκι διακομίστηκαν στο εφημερεύων νοσοκομείο και είναι και οι δύο πολύ καλά στην υγεία τους.

«Θέλουμε να τους ευχηθούμε να είναι σύντομα στο σπίτι τους και να έχουν μια ζωή γεμάτη τύχη, χαρά και χαμόγελα!

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας, που με άψογο επαγγελματισμό διεκπεραίωσαν τον τοκετό και φρόντισαν όπως προβλέπεται, την μητέρα και το νεογνό», καταλήγει η ανάρτηση.

Πηγή: Thestival.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button